Site icon Hallocy

Ροκανίζει χρόνο ο Τζιωνής – Του “στήνουν παγίδες”

Αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα έλαβε η εκδίκαση του διπλού φονικού.

Μετά τη χθεσινή ανατροπή που έφερε με τα λεγόμενά του ο βασικός κατηγορούμενος Λοΐζος Τζιωνής, σήμερα αναμενόταν να αναφερθεί ενώπιον Δικαστηρίου τι ακριβώς επιζητούσε να αλλάξει ο Τζιωνής στις απαντήσεις που είχε δώσει για συγκεκριμένες κατηγορίες. Σήμερα και μετά τη διαβούλευσή του με τον δικηγόρο του, ο Τζιωνής ζήτησε περαιτέρω χρόνο για να μελετήσει συγκεκριμένα πράγματα που του καταλογίζονται.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η Κατηγορούσα Αρχή «τού στήνει παγίδες». Ο Τζιωνής, όπως διαφαίνεται, μετά από 1 χρόνο εκδίκασης της υπόθεσης φαίνεται να «ροκανίζει» χρόνο, εμφανίζοντας ξεσπάσματα στη στάση του, η οποία παραμένει ίδια από τη μέρα που εκπροσωπείται από συνήγορο υπεράσπισης.

Χθες, ωστόσο, έλαβε μόνος του τον λόγο και απευθύνθηκε στο Δικαστήριο, κοιτάζοντας τον Πρόεδρο κατάματα. Σε αντίθεση με τη χθεσινή στάση, σήμερα εμφανίστηκε με σκυμμένο κεφάλι απέναντι στον Πρόεδρο, που του απηύθυνε τον λόγο προκειμένου να επιβεβαιώσει κατά πόσο θέλει περαιτέρω χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού πριν από 1 χρόνο ακριβώς, πριν ακόμη οδηγηθεί σε απευθείας δίκη το διπλό φονικό του Στροβόλου, ο Τζιωνής είχε προβεί σε παραδοχή, για να τα αλλάξει όλα λίγες μέρες μετά και να οδηγηθεί η υπόθεση σε ακρόαση ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Η πορεία της εκδίκασης συνεχίζεται ενώπιον Κακουργιοδικείου, με επόμενο κομβικό σταθμό την εμφάνιση της Σάρας Σιάμς, που υπήρξε συγκατηγορούμενη και πλέον είναι μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση. Η εμφάνιση της Σιάμς υπολογίζεται στις επόμενες εβδομάδες.

sigmalive.com

Exit mobile version