Κυριακή, Δεκέμβριος 8

“Καλό Ταξίδι Δημήτρη” και “Πέρασε στην Ιστορία ο πρώτος Αριστερός Πρόεδρος”

Τη θλίψη του κυπριακού λαού και το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει για τον κόσμο της Αριστεράς, αποτυπώνει ο ημερήσιος Τύπος που αναγγέλει πρωτοσέλιδα τον θάνατο του Τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Η “Χαραυγή” κυκλοφορεί με τον τίτλο “Καλό Ταξίδι Δημήτρη” και ανακοινώνει ότι έφυγε χθες από τη ζωή ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ηγετική φυσιογνωμία του ΑΚΕΛ, Δημήτρης Χριστόφιας.

ΧΑΡΑΥΓΗ

Ο “Φιλελεύθερος” φέρει τίτλο “Έφυγε ο Δημήτρης Χριστόφιας. Ο Τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας απεβίωσε χθές σε ηλικία 72 ετών” και δημοσιεύει ρεπορτάζ αναφορικά με τους σταθμούς της πορείας του και τη συνεδρίαση του Υπουργικού, το οποίο θα λάβει αποφάσεις για την κηδεία και ταφή.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ο “Πολίτης” γράφει ότι “Πέρασε στην Ιστορία ο πρώτος Αριστερός Πρόεδρος” και ότι απεβίωσε χθες στις 17:35 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Κάνει επίσης αναφορά στη θλίψη και τα συλληπητήρια του Προέδρου Αναστασιάδη, τις αποφάσεις του Υπουργικού για την κηδεία και ταφή και τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ.

πολιτης

Η εφημερίδα “Αλήθεια” δημοσιεύει ότι “Στα 72 του χρόνια έφυγε ο Χριστόφιας” και ότι κέρδισε πολλές μάχες για την υγεία του, όχι όμως και την τελευταία.

ΑΛΗΘΕΙΑ

Η “Cyprus Mail” κυκλοφορεί με πηχιαίο τίτλο “Ο Χριστόφιας πέθανε στα 72 του χρόνια” και ότι νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας.

CYPRUS MAIL

alphanews.live

 

Διαβάστε επίσης