Site icon Hallocy

Δεν παραδέχεται τους φόνους ο Λοϊζος Τζιωνής

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης του διπλού φονικού που σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2018 στο Στρόβολο με θύματα τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου.

Ο Λοϊζος Τζιωνής, ενώπιον του Κακουργιοδικείου ομολόγησε την απαγωγή και άλλες τρεις κατηγορίες ωστόσο δεν παραδέχεται τους φόνους. Η δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην προηγούμενη δικάσιμο κατηγορούμενος Τζιωνής επέμενε να του δοθεί ο λόγος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν χρειάζομαι χρόνο».

Ερωτηθείς από το δικαστήριο τί είναι αυτό που θέλει να πει, ο κατηγορούμενος είπε «θέλω να αλλάξω απαντήσεις στις κατηγορίες που με βαρύνουν».

Ακολούθως το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία για λίγα λεπτά προκειμένου να υπάρξει διαβούλευση μεταξύ του κατηγορούμενου και του δικηγόρου του.

Μετά το διάλειμμα, ο δικηγόρος του Τζιωνή ζήτησε αναβολή της σημερινής διαδικασίας προκειμένου να συναντηθεί με τον πελάτη του στις Κεντρικές Φυλακές και να μιλήσουν αναφορικά με το αίτημα του «για αλλαγή απάντησης σε κάποιες κατηγορίες».

Exit mobile version