Πέμπτη, Δεκέμβριος 12

Νίκος Μεταξάς: “Ήθελα να σκοτώσω και άλλες αλλά δεν το έκανα”

Τα όσα ακούστηκαν σήμερα στην κατάμεστη αίθουσα του Κακουργιοδικείου την ώρα που ο Νίκος Μεταξάς οδηγήθηκε για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες είναι απλά .. ασύλληπτα.

Η εγκληματική του δράση, ο τρόπος και οι λόγοι που σκότωσε δυο παιδιά ήταν μεταξύ άλλων των όσων σοκαριστικών ακούστηκαν δια στόματος της κατηγορούσας αρχής που ανέγνωσε την κατάθεσή του.

Σοκαριστικό είναι και το γεγονός πως ο αδίστακτος δολοφόνος που ομολόγησε τα 7 ειδεχθή εγκλήματα, ανέφερε στην κατάθεσή του ότι εκτός από τα επτά θύματα, ήθελε να σκοτώσει και άλλες κατά την διάρκεια της ερωτικής τους επαφής.

“Ήθελα να πνίξω κι άλλες γυναίκες την ώρα του σεξ αλλά δεν το έκανα. Θυμώμουν τη στιγμή που έπνιγα τη Μαρικάρ την ώρα του σεξ και μου άρεσε και αντί να νιώθω άσχημα, μου άρεσε. Μετά τη Μαρικάρ τις σκότωσα όλες την ώρα του σεξ. Έκανα και με άλλες σεξ και ήθελα να τις σκοτώσω όλες, αλλά δεν το έκανα πάντα.”

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λευκωσία, σε μια δίκη “express” εξέδωσε απόφαση δυο ώρες μετά την απολογία του serial killer. Συγκερκιμένα επέβαλε ποινή φυλάκισης δια βίου σε κάθε μια από τις επτά κατηγορίες φόνου εκ προμελέτης που αντιμετώπιζε, όσα και τα θύματα του.

«Ο κατηγορούμενος επιδόθηκε σε εκστρατεία φόνων ανυπεράσπιστων γυναικών», αναφέρει στην απόφαση του το Κακουργιοδικείο.

Οι πέντε εκ των επτά ποινών δια βίου φυλάκισης θα είναι διαδοχικές.

alphanews.live

 

Διαβάστε επίσης