Κυριακή, Δεκέμβριος 8

Το θανατηφόρο τροχαίο που συγκλόνισε την Ελένη Μενεγάκη!

Ήταν καλοκαίρι του 1998 όταν η θανατηφόρα είδηση έκανε αίσθηση σε όλη την Ελλάδα και βύθισε στην θλίψη την λαμπερή Ελένη Μενεγάκη.

Ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό στην showbiz, αφού ήταν γυμναστής του “Πρωινού Καφέ”, τόσο με την Ρούλα Κορομηλά όσο και με την Ελένη Μενεγάκη! Μάλιστα με την τελευταία δημοσιεύμετα της εποχής τον ήθελαν να βρίσκεται σε δεσμό!

ο θανατηφόρο τροχαίο που συγκλόνισε την Ελένη Μενεγάκη!

Τραγικό ήταν το φινάλε για το “γελαστό” παιδί του “Πρωινού Καφέ”. Ο 31χρονος γυμναστής, γιος του ποδοσφαιριστή Τάκη Λουκανίδη, επιστρέφοντας από νυχτερινή του διασκέδαση στον Κάλαμο τα ξημερώματα της 10ης Αυγούστου του 1998, άφησε στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή. Συγκεκριμένα στο 35ο χλμ. της οδού Μαρκόπουλου – Ωρωπού, ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Γιώργος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να χτυπήσει με δύναμη από την πλευρά του συνοδηγού σε κολόνα της ΔΕΗ. Όπως εκτιμήθηκε ο γυμναστής εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, χτυπώντας σε κάποιον βράχο με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

ο θανατηφόρο τροχαίο που συγκλόνισε την Ελένη Μενεγάκη!

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί και στον συγκεκριμένο θάνατο που την “τσάκισε” μέσα από την εκπομπή της!

Συντετριμμένη ήταν και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία μετά την τραγική είδηση του θανάτου της είχε δηλώσει: «ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ, μόλις έμαθα για τον χαμό του Γιώργου Λουκανίδη»!

Η Ρούλα Κορομηλά είχε μαζί της ­ τα πρώτα χρόνια ­ στον «Πρωινό καφέ» τον Γιώργο Λουκανίδη και μάλιστα είχε σκοπό να τον πάρει την επόμενη σεζόν κοντά της στο Mega. «Δεν το πιστεύω ότι έφυγε από κοντά μας. Τελικά, χάθηκε ένα καταπληκτικό άτομο, ένα καταπληκτικό παιδί. Ήταν πολύ καλό παιδί. Ήταν ευαίσθητος, ρομαντικός, γλυκός, τρυφερός. Τέτοια παιδιά δεν αντικαθίστανται. Είναι μεγάλη απώλεια».

Διαβάστε επίσης