Site icon Hallocy

Master Chef: Γιατί δεν πήγαν Κοντιζάς – Ιωαννίδης στον γάμο του Σελίμ;

Ο Σελίμ από το Master Chef, όπως σας γράψαμε και χτες, παντρεύτηκε την αγαπημένη του αλλά με.. απουσίες! Γιατί δεν πήγαν Κοντιζάς – Ιωαννίδης στον γάμο του;

Αξιοσημείωτο είναι το ότι στον πολιτικό γάμο το παρών έδωσαν συμπαίκτες του από το ριάλιτι μαγειρικής, όπως ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Λυχανίδης, ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, ο Γιώργος Φασιλής, ο Αργύρης Αγλαμίσης αλλά και ο φετινός νικητής, Μανώλης Σαρρής, με τον οποίο ο Σελίμ συνεργάστηκε και κατέκτησε τη Silver Award Week.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο σεφ-κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο σεφ, μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», αποκάλυψε γιατί απουσίαζαν από τον γάμο ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης, οι οποίοι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τον Σελίμ. «Ανέλαβα να μεταφέρω την αγάπη και τις ευχές των άλλων δύο, του Σωτήρη και του Πάνου. Είχαν υποχρεώσεις. Μπορούν να έρθουν στο γλέντι, είναι τέτοιοι. Ανέλαβα να μεταφέρω εγώ τις ευχές. Ξέρει ο Σελίμ πόσο τον αγαπάμε», είπε.

Το «παρών» στον γάμο του Σελίμ έδωσαν πολλοί παίκτες από το MasterChef, ανάμεσα στους οποίους ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Λυχανίδης, ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, ο Γιώργος Φασιλής, ο Αργύρης Αγλαμίσης αλλά και ο νικητής του MasterChef 3, Μανώλης Σαρρής. Εκεί ήταν και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Exit mobile version