Πέμπτη, 6 Αυγούστου

“O Mεταξάς ήταν ένα αρπακτικό που ήθελε να παγιδεύει τα θύματά του” (ΒΙΝΤΕΟ)

Την δική του ανάλυση για την δράση, το προφίλ, αλλά και την απολογία του αδίστακτου Νίκου Μεταξά που καταδικάστηκε χθες από το Κακουργιοδικείο σε φυλάκιση δια βίου, έκανε στο στούντιο της εκπομπής Alpha Ενημέρωση ο ψυχίατρος Σίμος Κυριακίδης.

Xαρακτήρισε τον Νίκο Μεταξά ως ένα “αρπακτικό” που ήθελε να παγιδεύει τα θύματά του.

Όσο για τα δάκρυα του Μεταξά, κατά τη χθεσινή δικαστική διαδικασία ο ψυχίατρος Σίμος Κυριακίδης είπε πως αυτό δεν σημαίνει μεταμέλεια και πρόσθεσε πως η σεξουαλική διαστροφή ήταν το κίνητρο του.

“αυτό είναι όταν κάποιος διεγείρεται σεξουαλικά όταν προκαλεί κακό σε άλλους ανθρώπους. Φαίνεται ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μια υπόθεση σαδισμού, μια ακραία και σκοτεινή υπόθεση σαδισμού. Ερεθίζεται σεξουαλικά όχι μόνο προκαλώντας πόνο αλλά σκοτώνοντας κιόλας. Άρα για αυτόν η δολοφονία αυτή η διαδικασία ενδεχομένως να είναι η πιο έντονη σεξουαλική εμπειρία που έχει”.

Τραγική φιγούρα η αδελφή του Νίκου Μεταξά

Όσον αφορά ότι θέτει τον εαυτό του στην επιστήμη ο κ. Κυριακίδης σχολίασε,

“πέρα από ένα ναρκισιστικό στοιχείο που υπάρχει, δεν ξέρω αν υπάρχει από πριν, θα μπορούσε στον αντίποδα να λέει ότι είμαι ένας διεστραμένος εγκληματίας και θα πρέπει να μείνω στη φυλακή. Αυτός λέει στείλτε με να με μελετήσουν”

Δείτε όσα ανέφερε για την υπόθεση ο ψυχίατρος Σίμος Κυριακίδης.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης