Site icon Hallocy

“Καυτή” Ελένη Μενεγάκη! Έβαλε το πιο μικροσκοπικό της τρίγωνο γιατί νόμιζε πως δεν θα την “πιάσει” η κάμερα!

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Η κάμερα “έπιασε” την Ελένη Μενεγάκη με το πιο μικροσκοπικό της τρίγωνο! Νόμιζε ότι δεν θα είναι εκεί κανείς και το έβαλε αλλά… πολύ “καυτή”!

Έχει καλωσορίσει το καλοκαίρι εδώ κι έναν μήνα. Κάθε εμφάνισή της στη θάλασσα μόνο σχόλια θαυμασμού προκαλεί, αν και οι μόνιμοι κάτοικοι της Άνδρου έχουν συνηθίσει στην παρουσία της παρουσιάστριας του ALPHA τα τελευταία δέκα χρόνια και πλέον τη θεωρούν δικό τους άνθρωπο.

Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και συνοδευόμενη από τη μεσαία κόρη της Βαλέρια έπαιξε για ακόμα μία φορά με τα κύματα στα Άχλα, χωρίς όμως τον αγαπημένο της σύζυγο Μάκη Παντζόπουλο. Όχι πως συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αφού το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του, όπως μας μεταφέρουν αξιόπιστες πηγές από το νησί των Κυκλάδων, και μάλιστα του αφιέρωσε την αμέσως επόμενη μέρα οργανώνοντας μια απόδραση για δύο με το σκάφος της οικογένειας «Λάουρα». Αυτούς τους μήνες κάθε χρόνο ζουν ξανά τον έρωτά τους, αφού γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2009 -στο ίδιο μέρος μάλιστα-, επομένως πάντα θυμούνται με νοσταλγία τα πρώτα βλέμματα που αντάλλαξαν, αν και την περίοδο εκείνη δεν ήταν ακόμα σε σχέση. Πλέον έχουν γίνει οικογένεια και χαίρονται το κάθε λεπτό μαζί.

Οικογενειακές διακοπές τώρα!

Αυτή ήταν μία από τις πιο ώριμες και επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν των τελευταίων χρόνων για την Ελένη και είναι ενθουσιασμένη για τις διακοπές που έρχονται. Την Παρασκευή συγκεκριμένα ρίχνει αυλαία η εκπομπή της για φέτος και εκείνη έχει ήδη μεταφέρει τα πράγματά της στα Άχλα, που θα γίνουν η βάση της για ακόμα ένα καλοκαίρι. Από εκεί αναμένεται να κάνουν εξορμήσεις σε όλες τις Κυκλάδες μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της, τον 17χρονο Άγγελο, τη 14χρονη Λάουρα, την 11χρονη Βαλέρια και την 5χρονη Μαρίνα.

Exit mobile version