Site icon Hallocy

Αθηνά Οικονομάκου: Πάσχει από χρόνιο σύνδρομο! Η άγνωστη ιστορία της ηθοποιού με την κατάθλιψη!

Δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου με την ηθοποιό να πάσχει από χρόνιο σύνδρομο, ενώ πέρασε δύσκολα με την κατάθλιψη!

Η Αθηνά Οικονομάκου δημιούργησε μία οικογένεια που θα ζήλευε ο καθένας, ενώ και τα επαγγελματικά της βρίσκονται στο πικ τους, ωστόσο οι δυσκολίες δεν έλειψαν από τη ζωή της ηθοποιού.

Τα παιδικά χρόνια της Αθηνάς Οικονομάκου ήταν ιδιαίτερα και έπαιξαν ρόλο στην μετέπειτα πορεία της!

Ο πατέρας της ως καπετάνιος έλειπε για πολύ καιρό από το σπίτι, με αποτέλεσμα να επηρεάσει και την ίδια αλλά και τον αδερφό της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή Joy: «Έχουν περάσει μέχρι και 10 μήνες χωρίς να δω τον πατέρα μου. Ήταν δύσκολο όλο αυτό, ειδικά στην εφηβεία, γιατί κάθε φορά που επέστρεφε ο μπαμπά εγώ ήμουν ένα άλλο παιδί σαν εμφάνιση και σαν προσωπικότητα. Ο μπαμπάς, μαθημένος από τα καράβια, ήθελε να επιβάλλει το δικό του και υπήρχε αντίδραση τόσο και από εμένα, όσο και από τον αδελφό μου. Ξαφνικά ήταν σαν να ήταν ένας ξένος άνθρωπος στο σπίτι, δεν τον είχαμε ζήσει».

Τότε, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το σύνδρομο στέρησης που έχει ακόμη και σήμερα αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε σε ηλικία 3 ετών. Πρόσφατα μάλιστα η Αθηνά Οικονομάκου είχε βρεθεί σε σοκ στο αεροδρόμιο!

«Η μαμά μου μου είπε κάποτε ότι όταν άρχισα να καταλαβαίνω, την πρώτη φορά που έφυγε ο πατέρας μου, στα 2 ή 3 μου χρόνια, είχα πάθει κατάθλιψη, δεν έτρωγα, δεν γελούσα, δεν κοιμόμουν, δεν έπαιζα. Έχω ακόμα αυτό το σύνδρομο στέρησης, με τη σκέψη και μόνο ότι μπορεί κάποιος να φύγει και να μην τον ξαναδώ έχω θέμα…», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Exit mobile version