Τρίτη, Φεβρουάριος 25

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Ποιοι ευνοούνται συναισθηματικά

ΚΡΙΟΣ

Ένα επαγγελματικό ραντεβού που επιδίωκες για πολύ καιρό, σήμερα έχει μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί με το πέρασμα της Σελήνης στους Διδύμους. Χρειάζεται όμως προσεκτικό χειρισμό γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσεις τις ικανότητές σου. Επίσης η ταχύτητα και η απροσεξία στο χώρο δουλειάς μπορεί να σου στοιχίσει. Πρόσεξε περισσότερο τις κινήσεις σου και επικεντρώσου στα καθήκοντά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια πράγματα ίσως να μην σου βγουν σήμερα με τον τρόπο που θέλεις και θα σε εκνευρίσουν σε τέτοιο σημείο που να χάσεις τον έλεγχο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία. Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψεις να συμβεί, ιδίως στην δουλειά ή στην οικογένεια. Πρόσεξε επίσης την υγεία σου και μην αψηφάς τα σήματα που σου στέλνει ο οργανισμός σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σου πετάει από το ένα θέμα στο άλλο, από τη μια επιχειρηματική ιδέα στην άλλη, χωρίς τελικά να κάνεις τίποτε. Συγκεντρώσου και επικέντρωσε σκέψη και δράση σε ένα στόχο, κατά προτίμηση εφικτό. Μην ενδίδεις παρορμητικά σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις, τουλάχιστον πριν συμβουλευτείς ειδικό που θα μπορούσε να σου αναλύσει τους κινδύνους που μπορεί να διατρέξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει χρόνος αλλά και διάθεση να σκεφτείς τα προσωπικά σου προβλήματα, μιας και η μέρα θα είναι αφιερωμένη στα προβλήματα των άλλων με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στον 7ο οίκο. Δώσε λίγο προσοχή στη δουλειά σου σήμερα, καθώς κάποιες απροσεξίες μπορούν να γίνουν αφορμή για παρατήρηση από τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σου.

ΛΕΩΝ

Έχεις τάση φυγής σήμερα, μιας και αισθάνεσαι ότι πρέπει να απομακρυνθείς από την πιεστική σου καθημερινότητα. Άφησε τα πάντα πίσω σου και κάνε μια εξόρμηση στη φύση. Θα σε ανανεώσει! Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για μια απαιτητική χρονική περίοδο που έπεται. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οπλίσου με όποιες πληροφορίες μπορέσεις να έχεις στη διάθεσή σου και μην φοβάσαι το άγνωστο με τον Κρόνο στον 5ο οίκο σου να σηματοδοτεί αλλαγή. Εάν έχεις σχεδιάσει να κάνεις κάποιες αλλαγές, αναπροσαρμογές ή νέα ξεκινήματα στη ζωή σου, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για δράση, μιας και οι πλανητικές συγκυρίες προδιαγράφουν μια αρκετά καλή έκβαση!

ΖΥΓΟΣ

Άφησε τη δημιουργικότητά σου να εκφραστεί μέσα από απλά και καθημερινά πράγματα. Θα σε ανακουφίσει από τη φόρτιση της μέρας και θα σου δώσει μια νέα προοπτική στη ζωή με τη Σελήνη στους Διδύμους. Στον συναισθηματικό τομέα είναι μια ιδιαίτερα ρομαντική μέρα, που προσφέρει άπειρες δυνατότητες για όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Και για σένα που είσαι single κάτι θα τραβήξει την προσοχή σου και θα ξυπνήσει τον κυνηγό μέσα σου. Και που ξέρεις… το «θήραμα» μπορεί να είναι μοναδικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια φαεινή ιδέα θα δώσει νέα ώθηση στα σχέδιά σου! Πέρα όμως από την καριέρα, θα πρέπει να θυμάσαι ότι υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σου που σε χρειάζονται. Αφιέρωσέ τους το χρόνο και την προσοχή σου και με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο θα καλύψεις σημαντικά κενά στην επικοινωνία σου, αλλά θα μπορέσεις να ισορροπήσεις καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες καλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου που θα μπορούσαν να σου εξασφαλίσουν μια καλύτερη καριέρα με τον Ερμή να περνά στο Λέοντα. Άνοιξε τα μάτια σου και μην τις αφήνεις να πάνε χαμένες. Στον συναισθηματικό τομέα, είναι καιρός να έχεις μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση με άτομο που αγαπάς. Ήρθε η ώρα να παραμερίσεις όλα τα μελανά σημεία της σχέση σου που δεν την αφήνουν να βαθύνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις πολύ ενέργεια σήμερα και φρόντισε να κάνεις καλή και αποδοτική χρήση. Κάποια πράγματα σε απωθούν ή προσπαθείς να τα αποφύγεις, είσαι υποχρεωμένη όμως να τηρήσεις τις δεσμεύσεις ή τις υποχρεώσεις σου. Έχεις πολλά πράγματα να διεκπεραιώσεις και καλό θα ήταν να μην αφήσεις τη μέρα να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σου, με το να ασχολείσαι με εκατό διαφορετικά πράγματα. Επικεντρώσου στα σημαντικά και σπουδαία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαγγελματική σου φήμη και το καλό σου όνομα θα σου φέρει νέες ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης στα πόδια σου. Κάνε καλή χρήση γιατί τέτοια δώρα είναι σπάνια με τον Ήλιο στον 6ο οίκο. Επίσης, έχεις μια απίστευτη ηρεμία και μια σπάνια για σένα αυτοσυγκράτηση. Δεν αισθάνεσαι όμως πολύ καλύτερα; Προσπάθησε να διατηρήσεις αυτή την ψυχική ισορροπία στη ζωή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε πολύ ενέργεια και μπορείς να την επενδύσεις στην επίτευξη των στόχων σου στον επαγγελματικό τομέα με το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης – Δία. Είναι από τις μέρες εκείνες που οι επιθυμίες πραγματοποιούνται σχετικά εύκολα. Περιόρισε τις σπατάλες και κάνε καλό κουμάντο στο πορτοφόλι σου. Φρόντισε επίσης την υγεία σου μιας και η διατροφή σου μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην ήταν αυτό που λέμε υγιεινή.

 

Διαβάστε επίσης