Site icon Hallocy

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Σε ψυχολογική κατάρρευση! Τι συνέβη;

Σε ψυχολογική κατάρρευση είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη! Πού έπεσαν θύμα και πώς το παλεύουν οι ίδιοι;

Το ότι ο Σάκης Ρουβάς εδώ και χρόνια αποτελεί το απόλυτο ποπ είδωλο της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, αυτό δεν σημαίνει ότι και ο κρατικός μηχανισμός υποκλίνεται στην εντός και εκτός συνόρων φήμη του.

Tο τι χαρτομάνι και τρέξιμο έχει μαζέψει και ρίξει αντίστοιχα, για τις εξωμουσικές δραστηριότητές του δεν λέγεται.

Πρόσφατα βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην Θεσσαλία, καθώς ετοιμάζει μια μονάδα βιοαερίου στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων στην Καρδίτσα, όπως και υδροπονικό θερμοκήπιο.

Έγκυρες πληροφορίες θέλουν τον SAKIS να βρέθηκε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Λάρισα, θέτοντας επί τάπητος στον συντονιστή Νίκο Ντίτορα σοβαρά γραφειοκρατικά προβλήματα που συναντά στην επένδυση. Κι όλα αυτά ενώ το έργο βρίσκεται στην τελική φάση υλοποίησης.

«Ένα όνειρό μου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, με οδηγό την πίστη μου στην δύναμη και στις δυνατότητες της ελληνικής γης να «παράγει» οικολογικά βιώσιμη ανάπτυξη» είχε γράψει τον Μάρτιο του 2017 ο Σάκης Ρουβάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ποστάρωντας μάλιστα φωτογραφία του σε τρακτέρ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον προγραμματισμό του το έργο θα ολοκληρωνόταν προς τα τέλη Ιουλίου της ίδιας χρονιάς.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Σάκης Ρουβάς τον τελευταίο καιρό έχει επισκεφτεί αρκετές φορές την μονάδα προκειμένου να αξιολογήσει ιδίοις όμμασι την πρόοδο των εργασιών, μιας υψηλού κόστους επένδυσης.

Άλλωστε παράλληλα με τις εργασίες έπρεπε να «τρέξουν» και τα συμβόλαια με αγρότες και κτηνοτρόφους, που θα συνεργαστούν με την εταιρεία του Ρουβά.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ήδη έχει συγκεντρωθεί ένας αρκετά ικανοποιητικός αριθμός και περισσότεροι των 40 παραγωγών θα «τροφοδοτούν» τρόπο τινά την μονάδα παραγωγής βιοαερίου.

Το όλο εγχείρημα, για τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ξεκίνησε το 2013, όταν μαζί με τον αδερφό του εμφανίστηκαν στην Καρδίτσα ως υποψήφιοι αγοραστές μεγάλων εκτάσεων. Αυτή την στιγμή ο Σάκης Ρουβάς διαθέτει στην περιοχή του Αγίου Βησσαρίου, στους Σοφάδες Καρδίτσας, 37 ολόκληρα στρέμματα, τα οποία, βέβαια, για να του αποδώσουν καρπούς, επιβάλλεται να ξεπεραστούν και τα τελευταία γραφειοκρατικά προβλήματα.

Αυτή την στιγμή ο Σάκης Ρουβάς διαθέτει στην περιοχή του Αγίου ΒησσαρIου στους Σοφάδες Καρδίτσας, 37 ολόκληρα στρέμματα!

Exit mobile version