Site icon Hallocy

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης (ΦΩΤΟ)

Σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετά από ατύχημα που είχε σήμερα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε σήμερα ατύχημα στη Λεμεσό, κατά το οποίο υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού.

Στις 15:30 η χειρουργική επέμβαση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις 15:30. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου, η υγεία του δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο.

Επιστρέφει στα καθήκοντά του σε 3 εβδομάδες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός του Προέδρου Αναστασιάδη, τον ενημέρωση ότι θα μπορέσει να επιιστρέψει στα καθήκοντά του σε 3 εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ, ο ΠτΔ θα αναχωρούσε αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου και θα συμμετείχε στις εργασίες της Έκτακτης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ένα ταξίδι το οποίο ακυρώνεται.

Στο πλευρό του η οικογένειά και οι συνεργάτες του

Στο πλευρό του ΠτΔ βρίσκονται από το πρώτο λεπτό η σύζυγός του Άντρη και οι κόρες του Έλσα και Ινώ. Στην ιδιωτική κλινική έσπευσαν επίσης ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου,ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠτΔ Βίκτωρας Παπαδόπουλος και ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος.

Ευχές Ακιντζί

Περαστικά και καλή ανάρρωση στον Πρόεδρο Αναστασιάδης ευχήθηκε τηλεφωνικά ο Μουσταφά Ακιντζί. Ανέφερε επίσης στην Πρόεδρο πως με την επιστροφή στα καθήκοντα του θα συζητήσουν τα περεταίρω για το Κυπριακό.

alphanews.live

Exit mobile version