Site icon Hallocy

Τι συμβαίνει με το απανθρακωμένο πτώμα της Λάρνακας σχεδόν ένα μήνα μετά

Στα αζήτητα του νεκροτομείου σχεδόν ένα μήνα μετά το απανθρακωμένο πτώμα της Λάρνακας

Στα αζήτητα παραμένει ακόμα το απανθρακωμένο πτώμα, που εντοπίστηκε στις 9 Ιουνίου σε χωράφι στη Λάρνακα και είχε κινητοποιήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, παρά τις προσπάθειες των Αρχών για επιστημονική ταυτοποίηση της σορού, μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και ως εκ τούτου ζητήθηκαν δείγματα DNA από τους οικείους του φερόμενου ως θύματος, έτσι ώστε να προχωρήσουν σε νέες εξετάσεις.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, η απανθρακωμένη σορός φαίνεται να ανήκει σε άνδρα από την Ινδία, ενώ η θέση των Αρχών ότι έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια παραμένει αδιάβλητη.

Άτομα από το στενό περιβάλλον του φερόμενου ως θύματος διαμήνυσαν στις Αρχές ότι αντιμετώπιζε διάφορα ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που διερευνάται από τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα της 9ης Ιουνίου, όταν περαστικός διαπίστωσε να φλέγεται μια μπάλα σανού σε ανοιχτό χώρο.

Αμέσως στο σημείο ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και κατά την κατάσβεση μπάλας σανού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα ανδρός δεμένο στην μπάλα, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω εντοπίστηκε ένας αναπτήρας.

Exit mobile version