Site icon Hallocy

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύτη και αυτόχειρα… Τους βρήκε νεκρούς στο πεδίο βολής Αγίας Φύλας – Φωτογραφίες – Βίντεο

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες και επιτόπιες εξετάσεις για την τραγωδία που εκτιλύχθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό – 35χρονος Ελληνοκύπριος φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής και να σκότωσε την 26χρονη πρώην σύντροφο του και ακολούθως να έθεσε τέρμα στη ζωή του – Τραγική φιγούρα ο πατέρας του φερόμενου θύτη και αυτόχειρα που τους βρήκε νεκρούς στην είσοδο του πεδίου βολής Αγίας Φύλας

Αποκλεισμένη παραμένει η σκηνή στην είσοδο του πεδίου βολής της Αγίας Φύλας στη Λεμεσό, όπου τα ξημερώματα εκτιλύχθηκε μία απίστευτη διπλή τραγωδία που έντυσε στα μαύρα δύο οικογένειες.

35χρονος Ελληνοκύπριος, μετά τα μεσάνυχτα, πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε 26χρονη -επίσης Ελληνοκύπρια- με την οποία διατηρούσε παλαιότερα δεσμό και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας…

Τους δύο βρήκε νεκρούς στην είσοδο του πεδίου βολής Αγίας Φύλας, ανατολικά του κύριου δρόμου Λεμεσού-Αγρού, 15 λεπτά πριν από τις 3 τα ξημερώματα ο πατέρας του 35χρονου φερόμενου θύτη και αυτόχειρα, εκεί όπου του είχε αναφέρει πιο πριν από το τηλέφωνο η άτυχη 26χρονη ότι βρισκόταν.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα ο 63χρονος πατέρας, διαπίστωσε ότι ο γιος του με τον οποίο ζούσαν μαζί απουσίαζε από το σπίτι και ξεκίνησε να τον αναζητά. Αμέσως έτρεξε να τον βρει. Δεν πρόλαβε…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο βρέθηκε και η 26χρονη πρώην σύντροφος του που είχε ενημερωθεί και ανησύχησε για τον 35χρονο. Τα όσα τραγικά ακολούθησαν στην είσοδο του πεδίου βολής της Αγίας Φύλας στη Λεμεσό έχουν ήδη γίνει γνωστά.

Ο 63χρονος εντόπισε και τους δύο νεκρούς. Τα πτώματα των δύο βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία. Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού απέκλεισαν τη σκηνή για τη διενέργεια πολύωρων ερευνών, ενώ στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους. Στη σκηνή βρίσκεται και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτιλύχθηκε η τραγωδία, που έντυσε στα μαύρα δύο οικογένειες.

Στο πιο κάτω βίντεο δείτε πλάνα από τη σκηνή όπου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εξετάσεις της Αστυνομίας:

 

cyprustimes.com

Exit mobile version