Site icon Hallocy

Η κατάσταση της υγείας του Προέδρου Αναστασιάδη και πότε παίρνει εξιτήριο

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρά η ανάρρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, μετά το στραβοπάτημά του το περασμένο Σάββατο, εξαιτίας του οποίου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι, έχοντας υποστεί υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στενός του συνεργάτης στον REPORTER, ο Νίκος Αναστασιάδης αναρρώνει κανονικά και είναι πολύ καλύτερα, καθώς πλέον μπορεί να κινείται και να κάθεται.

Ο Πρόεδρος παραμένει στο ιδιωτικό νοσοκομείο Mediterranean Hospital στη Λεμεσό, όπου και υπεβλήθη στην επέμβαση, καθώς κρίθηκε ότι οι υποδομές που προσφέρονται εκεί θα βοηθήσουν στην ταχύτερη ανάρρωσή του.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε ότι θα πάρει εξιτήριο την Παρασκευή και θα συνεχίσει να αναρρώνει στο σπίτι του στη Λεμεσό, με σταδιακή επιστροφή στην ενάσκηση των καθηκόντων του.

Όπως πληροφορείται ο REPORTER, ο κ. Αναστασιάδης, που είναι γνωστό ότι δεν αντέχει και πολύ μακριά από την ενεργό πολιτική δράση, ήδη ξεκίνησε να σχεδιάζει, μαζί με τους συνεργάτες του, την επάνοδο στα καθήκοντά του, προγραμματίζοντας, μάλιστα, κάποιες δραστηριότητες για την επόμενη εβδομάδα.

Exit mobile version