Site icon Hallocy

Βίκυ Καγιά: Άσχημος καυγάς με την Παπαγεωργίου! Ο πανικός στα γυρίσματα του νέου GNTM!

Μόνο που δεν αρπάχτηκαν από τα μαλλιά η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr! Άγριος καυγάς μεταξύ τους και θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο μέσα από το Vanda’s blog.

Πριν από λίγα λεπτά ήρθε στο γραφείο μου η πιπεράτη αυτή πληροφορία και έτρεξα να τα γράψω πρώτη! Να σημειωθεί ότι από πέρυσι οι δυο παρουσιάστριες δεν έχουν και την καλύτερη σχέση μεταξύ τους, ωστόσο οι εκρηκτικές αντιθέσεις τους στις κάμερες είναι σίγουρο πως θα φτάσουν τα ποσοστά τηλεθέασης του δεύτερου κύκλου στον Θεό! Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή…

Σύμφωνα με τις πηγές μου, με παρατράγουδα ξεκίνησαν τα γυρίσματα του GNTM αφού όσο οι συμμετοχές είναι πολλές είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό τόσες είναι και οι διαφωνίες των κριτών!

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, σύμφωνα με έμπιστη πηγή μου η Βίκυ Καγιά “αρπάχτηκε” με την Ηλιάνα, αφορμή μια συμμετοχή φυσικά.

Συγκεκριμένα, μια κοπέλα που δεν είχε το κατάλληλο ύψος για πασαρέλα στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή κι αφού ένα από τους δύο άντρες της έριξε πακέτο ψηφίζοντας όχι, οι δυο γυναίκες ήρθαν σε σύγκρουση με την Βίκυ να επιμένει πως δεν έχει τις προδιαγραφές για να περάσει στην επόμενη φάση και πως πρέπει φέτος να είναι πιο αυστηρά τα κριτήρια και την Ηλιάνα να στηρίζει μέχρι τέλος την άποψη πως μπορεί να κάνει μόνο για φωτογραφίσεις, δηλαδή να είναι commercial model σαν κι αυτή. Αφού λογομάχησαν αρκετά έντονα επί κάποια λεπτά η Βίκυ ψήφισε όχι, η Ηλιάνα ναι και μέχρι στιγμής το κορίτσι αυτό που προκάλεσε όλο το σούσουρο με την παρουσία της πέρασε στην επόμενη φάση..

youweekly.gr

Exit mobile version