Hallocy

Είναι επίσημο! Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου θα προβάλλεται σε αυτόν τον Κυπριακό σταθμό – Βίντεο – Φωτογραφίες

Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει το Σεπτέμβριο.

Στον Alpha Κύπρου θα παρακολουθούμε από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν τη νέα δραματική σειρά “8 Λέξεις” του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου.

Σε ζωντανή σύνδεση με την Κέρκυρα όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς, ο Αντρέας Γεωργίου ανακοίνωσε στην τελευταία εκπομπή της σεζόν του “Λούης Night Show”, ότι η νέα σειρά που ετοιμάζουν με τους συνεργάτες του, Κούλλη Νικολάου και Βάνα Δημητρίου, “8 Λέξεις” θα προβάλλεται από την τηλεόραση του Alpha Κύπρου. Ο ίδιος δήλωσε:

Θέλω να ανακοινώσω ότι αυτό το ταξίδι με τον Alpha Κύπρου θα συνεχιστεί. Η νέα μας σειρά “8 Λέξεις” στην Κύπρο θα προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου.

Δείτε το trailer της σειράς:

Δείτε τις φωτογραφίες

Υπόθεση

Στο επίκεντρο της σειράς είναι ο Μιχαήλ Καλλέργης (Ιάσονας Παπαματθαίου), ο οποίος είναι πολιτικός και έχει το δικό του σκοτεινό παρελθόν. Ο άντρας είναι παντρεμένος με την Ηλιάνα (Ειρήνη Καραγιώργη), ενώ παράλληλα διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με τη Ρωξάνη (Δανάη Παππά). Από την άλλη, ο Οδυσσέας (Αντρέας Γεωργίου) είναι ένας τολμηρός καλλιτέχνης, ζωγράφος, ο οποίος ζει για το παρόν, ενώ η μάνατζερ του (Ναταλία Κηρύκου) είναι ερωτευμένη μαζί του. Στο παρελθόν ο Οδυσσέας είχε σχέση με τη νυν σύζυγο του αδελφού του, αλλά εκείνη επέλεξε να παντρευτεί τον Μιχαήλ λόγω μιας συμφωνίας. Η μοίρα όμως παίζει περίεργα παιχνίδια και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Ρώμη ο Μιχαήλ και η Ηλιάνα συναντούν τον Οδυσσέα, ο οποίος τους προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής του. Εκεί, μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μιχαήλ, καθώς βλέπει έναν πίνακα που δείχνει τη σύζυγο του γυμνή. Το γεγονός αυτό κάνει έξαλλο τον άντρα, ο οποίος ζητάει εξηγήσεις. Στο μεταξύ, η μητέρα (Πέμη Ζούνη) των δύο αντρών, Μιχαήλ και Οδυσσέα, κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τις ισορροπίες. Ακόμη μία ιστορία που έχει τη δική της βαρύτητα είναι η σχέση του ζευγαριού (Απόστολος Γκλέτσος – Θάλεια Ματίκα) που δοκιμάζεται, με τη γυναίκα να προσπαθεί να σώσει το παιδί της από τον θάνατο.

 

 

Exit mobile version