Site icon Hallocy

«Έλεγα ψέματα στην Αστυνομία- Tο επόμενο θύμα του Τζιωνή θα ήμουν εγώ»

Συγκλονιζει και σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, η Σάρα Σιάμς, πρώην συμβία του Λοϊζου Τζιωνή, βασικού κατηγορούμενου για το διπλό φονικό της οδού Ζαλόγγου στο Στρόβολο με θύματα τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Νίτσα Σεργίου στις 19 Aπριλίου 2018.

Συνεχίζοντας τη μαρτυρία της η Σιάμς ισχυρίστηκε ότι: «Έλεγα ψέματα στην Αστυνομία, γιατί εάν μιλούσα, πίστευα ότι το επόμενο θύμα του Τζιωνή θα ήμουν εγώ. Αφού σκότωσε δυο ανθρώπους γιατί να μην το έκανε και μαζί μου».

Διαβάστε επίσης: Διπλό φονικό: Συγκλονιστικά τα όσα κατέθεσε η Σάρα – «Είσαι φυγάς με ένα φονιά»

Η Σάρα Σιάμς απαντώντας στις ερωτήσεις της εκπροσώπου της Κατηγορούσας Αρχής Πολίνας Ευθυβούλου ανέφερε ότι ο «πατέρας του Τζιωνή όταν τον πήρα τηλέφωνο μού είπε να πω την αλήθεια γι’αυτό τηλεφώνησα και στον Λευτέρη και του ζήτησα να έλθει Λευκωσία».

Η μάρτυρας είπε ακόμα ότι δυο – τρεις μέρες που συνέλαβαν τον Τζιωνή, ο κατηγορούμενος επικοινώνησε μαζί της λέγοντας: «Αγάπη όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς, αλλά χρειάζομαι να μου φέρεις κάποια πράγματα».

«Θα τους έστελνε στην Ρωσία»

Κατά τους ισχυρισμούς της Σάρα, ο Τζιωνής θα έστελνε την ίδια και τον Λευτέρη στην Ρωσία και θα αγόραζε τα σπίτια της γειτονιάς.

Η Σάρα Σιάμς κατά τη διαδικασία της Τρίτης αναγνώρισε σωρεία τεκμηρίων όπως σφυρί, σχοινιά, αλυσίδες, κλειδαριά κ.α αντικείμενα.

Exit mobile version