Site icon Hallocy

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η βραδινή έξοδος και οι δύσκολες στιγμές που βιώνει ο Γιώργος Εφραίμ

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram.

Η παρουσιάστρια συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους διάφορα στιγμιότυπα από τη μέρα της. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουλίου, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την οποία γνωστοποίησε την παρουσία της σε γάμο φιλικών της προσώπων.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών ο Γιώργος Εφραίμ περνά μια άσχημη φάση με τον ΑΠΕΟΛ και η Χριστιάνα Αριστοτέλους τον στηρίζει με τον δικό της τρόπο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το dailystars, η επιλογή του προπονητή της ομάδας Πάολο Τραμετσάνι να μην χρησιμοποιήσει τον Γιώργο Εφραίμ στο φιλικό της Τετάρτης με την Δόξα, προκάλεσε πολλές συζητήσεις και σχόλια μεταξύ των οπαδών της ομάδας.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες ο προπονή της αποφάσισε να τον αφήσει εκτός λίστας και για τα παιχνίδια με την FK Sutjeska για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η σχέση προπονητή και παίκτη δεν είναι καθόλου καλή με συνέπεια αυτό να φέρνει πολλές αντιδράσεις κυρίως στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που θέλει να βλέπει στους αγώνες τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή. Η Χριστιάνα είναι συνεχώς δίπλα στον σύζυγο της και προσπαθεί να τον στηρίζει με κάθε τρόπο.

Exit mobile version