Hallocy

Ομαδικός Βιασμός: Με λυγμούς φώναζε «δεν έκανα τίποτα»-Ξύλο από Βρετανούς

Όπως αναφέρουν τα Ισραηλινά Μέσα, από τους 12 υπόπτους που συνελήφθησαν για το βιασμό, οι τρεις παραδέχονται ότι είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της, ενώ οι υπόλοιποι εννέα ισχυρίζονται ότι δεν εμπλέκονται στην υπόθεση.

Στην Κύπρο, μετέβησαν από την πρώτη μέρα οι γονείς των δώδεκα υπόπτων. Σύμφωνα με την, «The Jerusalem Post», πατέρας ενός εκ των υπόπτων ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του σε ισραηλινό ραδιοφωνικό σταθμό ότι άκουσε για τη σύλληψη του γιου του μόνο μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Επίσης, μητέρα ενός εκ των 12 υπόπτων, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, εξήγησε με το πέρας της διαδικασίας τι ακριβώς έγινε το επίμαχο βράδυ, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο γιος της.

Το Channel 12 αναφέρει ότι η Αστυνομία της Αμμοχώστου έχει εντοπίσει τεκμήρια που συνδέουν τους νεαρούς με τη σκηνή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο KAN, ένας εκ των υπόπτων ανέφερε στη μητέρα του ότι δεν μιλάει Αγγλικά, οπότε του είναι δύσκολο να παρακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φώναξε στη μητέρα του με δάκρυα στα μάτια ότι δεν «έκανε τίποτα».

Ο σύμβουλος του υπουργείου εξωτερικών υποθέσεων, Yossef Wurmbrand, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους κατηγορούμενους και τις οικογένειές τους.

Οι Ισραηλινοί, σύμφωνα με την The Jerusalem Post, μετά τις διακοπές τους στην Κύπρο θα κατατάσσονταν στον στρατό, ενώ μερικοί θα εντάσσονταν στις ειδικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται, η 19χρονη τουρίστριας είχε φιλικές σχέσεις με δύο από τους 12 νεαρούς, με τον ένα να βοηθάει τον άλλο για να συνεννοηθεί μαζί της.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, Nir Yaslovitzh, ο οποίος μίλησε στο Channel 12, υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας για το συγκεκριμένο απόγευμα.

Σύμφωνα με το Channel 12, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αυτή την περίοδο διαμένει μεγάλος αριθμός Ισραηλινών τουριστών, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν επίθεση από Βρετανούς μετά το περιστατικό. Επίσης, γίνεται αναφορά από την Jerusalem Post ότι οι νεαροί ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα κακομεταχείρισης από την Αστυνομία, αν και η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε κάτι τέτοιο.

sigmalive.com

 

Exit mobile version