Site icon Hallocy

Ενώπιον δικαιοσύνης οι 7 για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 19χρονης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου θα παρουσιαστούν σήμερα στις 10:30 το πρωί, οι επτά από τους 12 νεαρούς από το Ισραήλ, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη βιασμού και βιασμού εναντίον 19χρονης Βρετανίδας, που διενεργήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 17 του μήνα, στην Αγία Νάπα.

Οι 12 νεαροί ηλικίας από 15,5 μέχρι και 18 χρόνων, συνελήφθηκαν μετά από την καταγγελία της Βρετανίδας, σύμφωνα με την οποία 30 περίπου λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 17ης Ιουλίου, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 12 νεαρούς από το Ισραήλ, σε δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει.

Πέντε από τους 12 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι χθες απόγευμα, καθώς δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον τους. Οι επτά θα οδηγηθούν στο δικαστήριο για ανανέωση τους διατάγματος προσωποκράτησής τους.

Η δικαστική διαδικασία αναμένεται να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αφού ο ανήλικος Ισραηλινός ηλικίας 15μιση χρόνων δεν αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία της 19χρονης και την έναρξη διερεύνησης της υπόθεσης, οι 12 νεαροί και η παραπονούμενη εξετάστηκαν από ιατροδικαστή και σύμφωνα με την Αστυνομία δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ουσιαστικό στα σώματα τους.

Πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι δύο από τους υπόπτους παραδέχθηκαν προφορικά ότι ήρθαν σε συνουσία με τη κοπέλα, ενώ ορισμένοι από αυτούς βιντεογραφούσαν τη σκηνή και κάποιοι άλλοι δεν βρίσκονταν καν στο ίδιο δωμάτιο.

Οι Ισραηλινοί ανακρίθηκαν επανειλημμένως από την ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA από τους υπόπτους και την παραπονούμενη.

Exit mobile version