Site icon Hallocy

Έξαλλη η Ελισάβετ με την Μέγκαν Μαρκλ! Η κίνηση που την “έβγαλε” από τα ρούχα της!

Έξαλλη έγινε η Βασίλισσα Ελισάβετ! Μια κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ την “έβγαλε” έξω από τα ρούχα της. Για ακόμη μια φορά ήρθαν αντιμέτωπες.

Η Δούκισσα έβγαλε μια λίστα με κανόνες συμπεριφοράς προς τους εργαζόμενους τους που μένουν κοντά στο σπίτι τους έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Ειδικά μόλις το άκουσε η Βασίλισσα, δεν πίστευε στα αυτιά της.

Να μην ζητούν να δουν τον μικρό Άρτσι, να μην χαϊδεύουν τα σκυλιά, να μην πλησιάζουν το σπίτι, μερικοί από τους κανόνες για τους εργαζόμενους στην βασιλική οικογένεια, των οποίων τα σπίτια είναι κοντά στο Φρόγκμορ Κότατζ που μένει ο Χάρι με την Μέγκαν και τον γιο τους.

Πηγές από το Παλάτι ανέφεραν πως οι απαιτήσεις αυτές δεν αφορούν στους ντόπιους που ζουν στην περιοχή: «Ένα υψηλόβαθμο μέλος του προσωπικού του κτήματος απηύθυνε κάποιες συστάσεις σε μια συνάντηση της κοινότητας. Ούτε το ζευγάρι, ούτε το προσωπικό του σπιτιού έχουν τέτοιες απαιτήσεις», είπε μια πηγή στην Daily Mail.

Ειδικά όσον αφορά στην συμπεριφορά προς τα δύο σκυλιά του Χάρι και της Μέγκαν, η σχολιάστρια της βασιλικής οικογένειας Ίνγκριτ Σέουαρντ, δήλωσε στην Sun: «Μου φαίνεται ότι οι υπερβολικές εκκλήσεις του Χάρι και της Μέγκαν για ιδιωτικότητα έκαναν τους υπαλλήλους τους να το πάνε ένα βήμα παρακάτω και να το παρατραβήξουν. Είναι παράξενο γιατί είναι απλώς ευγενικό να συναντάς τους γείτονές σου και να τους μιλάς ευγενικά, είναι συνηθισμένο για τους Βρετανούς να πουν μια “καλημέρα” στο γείτονα και να χαϊδέψουν τον σκύλο του».

Exit mobile version