Site icon Hallocy

Λούης Πατσαλίδης: Η νέα ισχυρή του μεταγραφή (pic)

Το νέο του επαγγελματικό βήμα ανακοίνωσε ο αγαπημένος Κύπριος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Λούης Πατσαλίδης.

Ο επιτυχημένος stand-up comedian βλέπει τις επιτυχίες να διαδέχονται η μια την άλλη και οι προτάσεις για το επαγγελματικό του μέλλον πέφτουν σαν βροχή.

Ο ίδιος σήμερα το πρωί ανακοίνωσε στα social media το επόμενο του επαγγελματικό βήμα στον χώρο του ραδιοφώνου και δεν είναι άλλο από την μεταγραφή του στον Active 107.4 και 102.5. Στην εκπομπή όμως δεν θα είναι μόνος του, αλλά μαζί με τον επίσης επιτυχημένο ραδιοφωνικό παραγωγό και παρουσιαστή Τάσο Θεοδώρου.

Μεταξύ άλλων έγραψε:

«Και επειδή όπως είπα κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή, από 2 Σεπτεμβρίου εντάσσομαι στη μεγάλη οικογένεια του Phileleftheros (Ό Φιλελεύθερος) όπου θα τα λέμε κάθε πρωί 7-10 από τη συχνότητα του @active_radio_cyπαρέα με το φιλαράκι μου Τάσο Θεοδωρου!!! Can’t wait ❤️??»

Πληροφορίες λένε πως το νέο ραδιοφωνικό δίδυμο του Active ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και έρχεται να προσφέρει ισχυρή δόση χιούμορ στους ακροατές κάνοντας τα πρωινά μας να είναι ακόμη πιο απολαυστικά! Συντονιστείτε από τις αρχές Σεπτεμβρίου από τις 7 μέχρι και τις 10 το πρωί στη συχνότητα του Active!

like.philenews

Exit mobile version