Site icon Hallocy

Γυναίκα εξαφανίστηκε από το Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ νοσηλευόταν στο χειρουργικό τμήμα

Δύο ελλείποντα πρόσωπα αναζητεί διενεργώντας έρευνες η Αστυνομία στη Λεμεσό – Αλλοδαπή γυναίκα που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λεμεσού εξαφανίστηκε από το χειρουργικό τμήμα ενώ ήταν τραυματισμένη – Συνεχίζουν να αναζητούν και 79χρονη – Έχουν στηθεί ομάδες για εντοπισμό των δύο γυναικών με τη συμμετοχή και μελών της Πολιτικής Άμυνας

Η πληροφορία που δόθηκε χθες βράδυ στον τοπικό αστυνομικό σταθμό Πολεμιδιών ανέφερε ότι γυναίκα αλλοδαπή, περίπου 45 ετών, εξαφανίστηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ νοσηλευόταν στο χειρουργικό τμήμα.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times η γυναίκα -για την οποία επί του παρόντος δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία προς δημοσιοποίηση- είχε μεταφερθεί τραυματισμένη με ασθενοφόρο το πρωί της 1ης του μήνα από την περιοχή της Νεάπολης με σοβαρά κατάγματα στο Νοσοκομείο της πόλης. Χθες, όπως πληροφορείται η Αστυνομία, χωρίς να ενημερώσει κανέναν εγκατέλειψε το νοσοκομείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για εντοπισμό της αφού τα τραύματα που φέρει είναι σοβαρά και χρήζει νοσηλείας.

Έρευνες και για την 79χρονη Μαρούλα

Η Αστυνομία, μαζί με ομάδες της Πολιτικής Άμυνας που έχουν συσταθεί και εθελοντές, συνεχίζει να διενεργεί έρευνες για εντοπισμό της 79χρονης Μαρούλας Κυριάκου, η οποία δεν επέστρεψε στο σπίτι της μετά από επίσκεψη της στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η Κυριάκου περιγράφεται ως ύψους 1,60μ περίπου, εύσωμη με άσπρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805187, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

cyprustimes.com

Exit mobile version