Site icon Hallocy

Μακελειό στο Ελ Πάσο: Τουλάχιστον 20 νεκροί από την ένοπλη επίθεση

Νέο μακελειό συγκλονίζει από χθες το βράδυ τις ΗΠΑ αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Νεαρός έσπειρε τον θάνατο σε πολυκατάστημα στην πόλη Ελ Πάσο, στο Τέξας (νότιες ΗΠΑ), όπου άνοιξε πυρ και σκότωσε 20 ανθρώπους που είχαν πάει ανυποψίαστοι να κάνουν τα ψώνια τους, πριν συλληφθεί.

Από τα πυρά του άνδρα, ο οποίος άρχισε να ρίχνει χθες το βράδυ στον χώρο έξω από το πολυκατάστημα Walmart, που προτιμούν πολλά μέλη της κοινότητας των λατινοαμερικάνων του Ελ Πάσο, τραυματίστηκαν άλλοι 26 άνθρωποι, αρκετοί εκ των οποίων νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ώρα της επίθεσης περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι έκαναν τα ψώνια τους στο εμπορικό κέντρο. Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται τουλάχιστον τρεις Μεξικανοί. Ο ύποπτος συνελήφθη έξω από το πολυκατάστημα κοντά στο εμπορικό κέντρο Σιέλο Βίστα. Πρόκειται για τον 21χρονο Πάτρικ Κρούσιος, ο οποίος πριν επιτεθεί στο εμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο, δημοσίευσε στη σελίδα του στο Twitter ένα μανιφέστο που υποστήριζε την τρομοκρατική επίθεση στο τζαμί στη Νέα Ζηλανδία.

https://www.alphanews.live

Exit mobile version