Κυριακή, Ιανουάριος 26

Μέγκαν Μαρκλ: Τα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της εγκυμοσύνης! Πως αισθάνεται η ίδια; (Βίντεο)

Τα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ! Πως αισθάνεται όμως η ίδια;

Η πριγκίπισσα λίγο πριν μπει στα 38 της κι ενώ εδώ και δύο μήνες έγινε η μαμά του μικρού Archie Harrison, ένωσε τις δυνάμεις της με την βρετανική Vogue σε ένα τεύχος εμπνευσμένο από την δύναμη της αλλαγής.

Η Μέγκαν έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για το γεγονός πως δεν έχει χάσει ακόμα όλα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη. Η ίδια έδωσε την απάντησή της μέσα από το αγαπημένο της ποίημα όπως αυτό δημοσιεύτηκε στη Vogue σε αυτά τα κακόβουλα σχόλια!

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για μια νέα μαμά με ένα μωρό δύο μηνών στο σπίτι και τα κιλά που πήρε, ήταν κιλά εγκυμοσύνης. Στις πρόσφατες εμφανίσεις της έδειχνε πως δεν έχει κανένα άγχος να αποκτήσει την εικόνα που είχε πριν την εγκυμοσύνη.

Η δούκισσα του Sussex προτίμησε να μιλήσει για την εποχή του bikini με ένα ποίημα του Matt Haig:

«Ένα προσωπικό αγαπημένο μου και η καλύτερη υπενθύμιση για την εποχή του καλοκαιριού και για κάθε εποχή», γράφει η Meghan. Το περίεργο ποίημα είναι γραμμένο από την μεριά της παραλίας και ουσιαστικά καλεί τις γυναίκες να μην σκεφτούν τίποτα και να μπουν στην θάλασσα ακριβώς όπως είναι χωρίς κανένα άγχος. “Hello. I am the beach. I am created by the waves and currents. I am made of eroded rocks. I exist next to the sea.“Just be, just beach”.

Μέγκαν Μαρκλ: Τα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της εγκυμοσύνης! Πως αισθάνεται η ίδια; (Βίντεο)

Διαβάστε επίσης