Site icon Hallocy

Ύψωνας: Στο πρόσφατο παρελθόν ψάχνουν τους δράστες της δολοφονικής απόπειρας κατά του Γιώτη

Στο πρόσφατο παρελθόν και όχι σε παλαιότερες υποθέσεις που είχε εμπλακεί το όνομα του Παναγιώτη Παναγιώτου, γνωστού ως Γιώτη, φαίνεται να ψάχνουν τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού τα κίνητρα της δολοφονικής απόπειρας σε βάρος του, που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, έξω από την ταβέρνα του στον Ύψωνα.

Ο Γιώτης δέχτηκε έναν πυροβολισμό στην πλάτη ενώ βρισκόταν έξω από την ταβέρνα και μιλούσε στο τηλέφωνο, από τον συνεπιβάτη μοτοσικλέτας και η ζωή του σώθηκε λόγω εμπλοκής που φαίνεται να έπαθε το όπλο των δραστών.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της Αστυνομίας ήταν εντατικές, με το ίδιο το θύμα της επίθεσης στην προκαταρτική του κατάθεση στους ανακριτές πριν τεθεί σε καταστολή να εκφράζει άγνοια τόσο για την ταυτότητα των δραστών, όσο και για τα κίνητρα τους.

Χωρίς κατεύθυνση οι έρευνες για το πισώπλατο «χτύπημα» στη Λεμεσό… Καμία υποψία λέει το θύμα
Από τα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν περάσει από το βράδυ της Τετάρτης δεκάδες πρόσωπα για ανάκριση, μεταξύ αυτών και θαμώνες που βρίσκονταν στην ταβέρνα του 48χρονου Γιώτη καθώς και σε παρακείμενο υποστατικό, με την Αστυνομία να προσπαθεί να εντοπίσει συνεργούς των δραστών.

Από την πρώτη στιγμή η προσοχή στράφηκε και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Γιώτης τη στιγμή που δέχτηκε τον πυροβολισμό, με τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα που αναμένεται να έχουν αύριο Δευτέρα στα χέρια τους οι ανακριτές να θεωρούνται σημαντικά αφού πιστεύεται ότι θα ρίξουν περισσότερο «φως» ως προς το κατά πόσον το τηλεφώνημα ήταν τυχαίο ή όχι.

Στο μεταξύ, ο Γιώτης υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι στιγμής και συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

cyprustimes.com

Exit mobile version