Site icon Hallocy

Πρόταση για εβδομαδιαία στη Θέκλα

Μπορεί τα κανάλια να τάζουν γην και ύδωρ στη γνωστή ψυχολόγο, εκείνη όμως εμμένει στην αρχική της απόφαση να αποχωρήσει για ένα διάστημα – από την τηλεόραση και να ασχοληθεί με τη συγγραφή και το κανάλι της στο Youtube.

Την ερχόμενη Παρασκευή (9/8) η Θέκλα Πετρίδου και ο Πέτρος Αθανασίου θα αποχαιρετήσουν το κοινό τους, καθώς η απόφαση τής γνωστής ψυχολόγου να μη ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας της με το Σίγμα ρίχνει, οριστικά, τίτλους τέλους στην εκπομπή που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό τις τελευταίες δύο τηλεοπτικές σεζόν. Η Θέκλα Πετρίδου, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της την απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση με σχετική ανάρτηση στο Instagram. Μία βδομάδα μετά, σε συνέντευξή της στο TV Μανία, ξεκαθάρισε τους λόγους που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη κίνηση, λέγοντας ότι «Ένιωσα πως οι δυνάμεις μου θα με εγκαταλείψουν. Είμαι εξαιρετικά προνοητικός άνθρωπος, αν και λανθασμένα κάποιοι εικάζουν πως επειδή είμαι αυθόρμητη και ειλικρινής, είμαι ταυτόχρονα και παρορμητική. Καμία σχέση. Είμαι εξαιρετική επαγγελματίας σε ό,τι κάνω. Σέβομαι και εκτιμώ ανθρώπους αλλά και οργανισμούς.

Δεν υπήρχε περίπτωση να «στήσω» το κανάλι, προχωρώντας σε τρίτη σεζόν και στη συνέχεια, μεσούσης της νέας τηλεοπτικής περιόδου, να αποχωρούσα λόγω της υπερκόπωσης που είναι ξεκάθαρο πως θα πάθαινα εάν συνέχιζα στους ίδιους εντατικούς ρυθμούς όπως τους προηγούμενους 16 μήνες. Είμαι τελειομανής και ταυτόχρονα ρεαλίστρια». Παρόλο που της προτάθηκε η παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής, κομμένης και ραμμένης στα μέτρα της, η ίδια εμμένει στην αρχική της σκέψη να απουσιάσει ένα διάστημα από την τηλεόραση, με πλήρη απασχόληση στα νέα επαγγελματικά βήματά της. «Έχω οραματιστεί τα επόμενα σχέδια μου, τα έχω σκεφτεί και τα έχω δρομολογήσει. Θα εστιάσω περισσότερο την προσοχή μου στη συγγραφή, στο κανάλι μου στο YouTube, που σταθερά αποκτά όλο και περισσότερο κοινό -και μάλιστα τον τελευταίο καιρό και αγγλόφωνο, σε διαλέξεις και σεμινάρια στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Όλα αυτά όμως, μετά τις απαραίτητες διακοπές. Και το καλύτερο νέο: 24 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το καινούριο μου βιβλίο από τις εκδόσεις Ψυχογιός με τίτλο «Ψυχολογικός Πόλεμος. Αντιμετωπίστε τις τοξικές συμπεριφορές στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον». Αυτή τη χρονιά θα μπορέσω να κάνω περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, που πέρσι λόγω των τηλεοπτικών μου υποχρεώσεων περιορίστηκα μόνο στα δυο μεγάλα αστικά κέντρα» τόνισε.

Πηγή : Περιοδικό TV Mania, τεύχος 1288

Exit mobile version