Τρίτη, Ιανουάριος 28

Έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο κορυφαίος ηθοποιός!

Εγκεφαλικό επεισόδιο έπαθε κορυφαίος ηθοποιός, αλλά και μια «ελαφριά» εγκεφαλική αιμορραγία, πριν από λίγες ημέρες και νοσηλεύεται σε κλινική.

Την είδηση έκανε γνωστή ο γιος του με ένα κείμενο του, αποκαλύπτοντας πως χειρουργήθηκε και νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Ο πατέρας μου υπέστη ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια ελαφριά εγκεφαλική αιμορραγία» αναφέρεται στο κείμενο. «Χειρουργήθηκε στο (νοσοκομείο του Παρισιού) Pitie-Salpetriere, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Όλη η οικογένεια βρισκόταν στο πλευρό του, ο αδελφός μου, η αδελφή μου και η μητέρα μου Ναταλί» έγραψε ο Άντονι, ο γιος του Αλέν Ντελόν.

«Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι άψογες και η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, σύμφωνα με τους γιατρούς. Έφυγε για την Ελβετία και ξεκουράζεται ήρεμα σε μια κλινική», συνέχισε ο γιος του ηθοποιού.

«Η αδελφή μου, που διαμένει τώρα στην Ελβετία, παρακολουθεί από κοντά την αποκατάστασή του και εμείς ενημερωνόμαστε για την καθημερινή πρόοδό του» καταλήγει το κείμενο σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο o Αλέν Ντελόν

Διαβάστε επίσης