Site icon Hallocy

Power of Love: Φινάλε για ζευγάρι του ριάλιτι

Ούτε αυτός ο έρωτας του Power of Love, του ριάλιτι του καναλιού του ΣΚΑΪ είχε αίσιο τέλος. Έπεσαν, λοιπόν, οι τίτλοι στη σχέση της Ρένιας Τσακίρη και του Παύλου Τερζόπουλου.

Το δυσάρεστο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η Ρένια αργά το βράδυ της Τετάρτης, με σχετική (και απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις) ανακοίνωσή της στα Instagram Stories του λογαριασμού της. «Εγώ και ο Παύλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η σχέση μας έληξε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και από τους δυο μας για όλη τη στήριξή σας τόσο καιρό».

Αυτό ήταν το λιτό, πλην όμως περιεκτικό μήνυμά της προς τους διαδικτυακούς τους φίλους, οι οποίοι «σοκαρισμένοι» πληροφορήθηκαν το άδοξο τέλος μιας ακόμη… μεγάλης ριάλιτι αγάπης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρένια και ο Παύλος είχαν δεχτεί έντονη κριτική για τη σχέση τους στη διάρκεια του Power of Love. Ενώ ήταν το μοναδικό ζευγάρι που κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι, δίχως ωστόσο να νικήσει.

Εσχάτως δε το ίδιο συνέβη και με τον έρωτά τους, που -όπως αποδείχθηκε- δεν βγήκε νικητής στις δυσκολίες της καθημερινότητας και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια της ζωής. Παρόλο που έδειχναν τρελά ερωτευμένοι και μετά το τέλος του παιχνιδιού απόλαυσαν μαζί και διακοπές στη Μύκονο, όπου φωτογραφήθηκαν στη θάλασσα μέσα στα… μέλια, τελικά ο έρωτάς τους «ναυάγησε».

Exit mobile version