Site icon Hallocy

Γιατί η Νταϊάνα δεν ήθελε με τίποτα να φορά Chanel μετά το διαζύγιο;

Μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο κόσμος και οι θαυμαστές της μέχρι σήμερα, 22 χρόνια από το θάνατό της δεν σταμάτησαν να αναλύουν κάθε λεπτομέρεια που την αφορούσε.

Πρωτοπόρος της διπλωματίας της μόδας η λαίδη Di είχε μια υποδειγματική ντουλάπα με ρούχα των πιο μεγάλων σχεδιαστών με πολλούς από τους οποίους είχε στενή και προσωπική σχέση. Για πολλούς από αυτούς υπήρξε μούσα και πηγή έμπνευσης. Όμως τον καιρό του διαζυγίου της και πριν τον τραγικό και πρόωρο θάνατό της υπήρξε κάτι που η πριγκίπισσα απέφευγε να φορέσει και ο λόγος αποκαλύφθηκε από μαρτυρίες των ανθρώπων του κύκλου της αρκετά χρόνια μετά. Αυτό ήταν ένα ζευγάρι παπούτσια Chanel.

Η αίσθηση τη μόδας που είχε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Νταϊάνα εξελίχθηκε μαζί με τη δημόσια εικόνα της από τότε που αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Κάρολο μέχρι τον πιο δημοφιλή σε τηλεθέαση γάμο στην ιστορία των βασιλικών τελετών.

Το πρόβλημα του να μη φοράει παπούτσια Chanel αποκάλυψε πρόσφατα ένας σχεδιαστής και στιλίστας και ήταν συνδεδεμένο με το λογότυπο του οίκου. Τα δυο C.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το 1996, ενώ είχε ήδη χωρίσει με τον Κάρολο με σκανδαλώδη τρόπο αφού στην ουσία η ίδια είχε αποκαλύψει τη σχέση του με τη Καμίλα, ξεκίνησε μια μεγάλη περιοδεία στην Αυστραλία για να επισκεφθεί τις νοσοκομειακές φιλανθρωπικές οργανώσεις στην ήπειρο.

Σε κάθε τέτοια εμφάνιση της Νταϊάνα επικρατούς φρενίτιδα ανάμεσα σε δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Η Νταϊάνα ζήτησε τη βοήθεια του Αυστραλού σχεδιαστή Jayson Brundson, ο οποίος τη βοήθησε να διαλέξει τα ρούχα που θα φορούσε και της διάλεξε ένα κρεμ κοστούμι Versace. Σε μια συνέντευξή του στο Χάρπερς Μπαζάρ, ο σχεδιαστής αποκάλυψε πως μαζί με το κρεμ σύνολο Bερσάτσε τ

ης πρότεινε ένα ζευγάρι παπούτσια Chanel. “Βρήκα ένα ζευγάρι παπούτσια Chanel, και είπα,” Αυτά θα φαίνονται υπέροχα με το Versace “, δήλωσε ο Brundson στο Harper Bazaar. “Και είπε,” Όχι, δεν μπορώ να φορέσω το συνδεδεμένο, το διπλό C. “Έτσι ρώτησα γιατί, και είπε,” Είναι Camilla και Charles. “

Όπως είπε ο σχεδιαστής, η Νταϊάνα πίστευε ότι εξαιτίας του χρόνου που συνέβη αυτή η επίσκεψη -λίγο καιρό μετά τοπ πολύκροτο διαζύγιό της με τον κάρολο- όλες οι φωτογραφικές μηχανές θα έκαναν ζουμ στο διπλό χρυσό C που κοσμούσε τις γόβες και τα σενάρια γύρω από αυτή τη λεπτομέρεια θα ήταν ατέλειωτα.

Και μόνο αυτός ο διάλογος δείχνει πόσο η Νταϊάνα, μια από τις καλύτερες ντυμένες γυναίκες στην ιστορία, μελετούσε προσεκτικά κάθε της ενδυματολογική κίνηση και είχε πλήρη επίγνωση πως ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια θα μπορούσε να γίνει θέμα συζήτησης ακριβώς την εποχή που εκείνη ήθελε με κάθε τρόπο να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και το ατέλειωτο κυνήγι των παπαράτσι, κάτι που τελικά την οδήγησε στο θάνατο.

Exit mobile version