Δευτέρα, Δεκέμβριος 9

Τρεις συλλήψεις στη Λεμεσό για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης

Στη σύλληψη τριών προσώπων για ποσότητα κάνναβης δύο κιλών και 700 γραμμαρίων, προχώρησε η Αστυνομία.

Ήταν γύρω στις 6.40 χθες το απόγευμα όταν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν σε περιοχή της Λευκωσίας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 21χρονη με συνοδηγό 22χρονο και οι δύο κάτοικοι επαρχίας Λευκωσίας. Στην περιοχή ανακόπηκε και δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 29χρονος κάτοικος επαρχίας Λάρνακας.

Σε έρευνα που έγινε στο πρώτο αυτοκίνητο, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 368 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα η 21χρονη και ο 22χρονος, να συλληφθούν για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ εντοπίστηκε και χρηματικό ποσό πέραν των χιλίων ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 29χρονου, ανευρέθηκε μισό γραμμάριο κοκαΐνης, ένα χειροποίητο αποτσίγαρο με κάνναβη, ίχνη μεθαμφεταμίνης, καθώς επίσης και μικρό χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια βάσει δικαστικού εντάλματος, έγινε έρευνα στην οικία του 29χρονου στη Λάρνακα, κατά την οποία ανευρέθηκαν 700 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης και 1,750 γραμμάρια κάνναβης.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης