Site icon Hallocy

Έτοιμες οι πρώτες ιστορίες της Αριστοτέλους

Την πλήρη ικανοποίησή τους εκφράζουν οι ιθύνοντες του νέου ψυχαγωγικού σόου του Alpha «Soundtrack of Love» που θα παρουσιάζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους, καθώς έχουν ήδη γυριστεί οι πρώτες ιστορίες με κεντρικό μήνυμά τους το «ευχαριστώ», την «αγάπη» και τη «φιλία».

Ήδη, αυτή την περίοδο, ετοιμάζεται το σκηνικό που θα στηθεί στο Σατιρικό Θέατρο. Το «Soundtrack of Love», πρόκειται για μια εκπομπή η οποία συνδυάζει ζωντανή μουσική με δυνατές ιστορίες αγάπης και ζωής, στην οποία άνθρωποι της διπλανής πόρτας μοιράζονται με το κοινό μια ιστορία αγάπης κάνοντας έκπληξη στο σύντροφό τους ή σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, μέσω ενός κομματιού της δικής τους επιλογής.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα βρίσκεται η Κατερίνα Αγαπητού ενώ η Βαλάντω Τρύφωνος και ο Άλεξ Οικονόμου θα είναι οι κύριες φωνές της live ορχήστρας η οποία κάθε εβδομάδα θα φιλοξενεί και γκεστ τραγουδιστές. Να σημειώσουμε ότι όλες οι διαδικασίες γίνονται υπό την επίβλεψη της Warner που έχει τα δικαιώματα του σόου που αναμένεται να βγει στον αέρα το Σεπτέμβρη.

Exit mobile version