Πέμπτη, Δεκέμβριος 12

Νίνο – Γιάννης Βαρδής: Βαριές κουβέντες και πολεμικό κλίμα ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές

Μια φωτογραφία και μία μάλλον χιουμοριστική λεζάντα του Γιώργου Λιανού στο Instagram έγινε αφορμή για να εκδηλωθεί σκληρή κόντρα ανάμεσα στον Νίνο και τον Γιάννη Βαρδή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιανός έγραψε: «Θα έπρεπε να γράψω για λεζάντα κάτι σοφό. Το γράφει το εγχειρίδιο του ινστα, άπαξ και έχεις φάτσα «κατουράω αυτή τη στιγμή» πρέπει να το συνοδεύσεις με αρχαιοελληνικό ρητό: Άρα το όσιον ότι όσιόν εστιν, φιλείται υπό των θεών, ή ότι φιλείται όσιόν εστιν».

Τότε ήταν που προέκυψε το αινιγματικό σχόλιο του Γιάννη Βαρδή, όπως ακολουθεί:

«Εγώ θα πρότεινα να ανακοινώσεις και εσύ πως δεν θα ξανατραγουδήσεις και μετά στο μήνα να το πάρεις πίσω και να κάνεις last tour? Γράψε καμία φιλοσοφία του κ@λου τύπου παιδιά μια είναι η ζωή να την ζείτε κάθε λεπτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις και πρέπει να εκτιμάς τον αέρα που ρουφάς κάθε δευτερόλεπτο. Είναι ο συνδυασμός του καλοκαιριού. Φάτσα καλλιτέχνη και από κάτω μπαρούφα φιλοσοφίας. Λες και αυτά πάνε μαζί».

Το σχόλιο όμως μάλλον προκάλεσε την ενόχληση του Νίνο, ο οποίος θεώρησε πως ο Γιάννης Βαρδής απευθύνεται σε αυτόν:

«Γιαννάκη πού είστε ρε αντρούκλες; Αυτό είναι το μουντ του δικού μου καλοκαιριού, ΝΙΝΟ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ 2019. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Καταρχήν, δεν ανακοίνωσα ότι δεν θα ξανατραγουδήσω. Δεύτερον, ονόμασα μια σειρά συναυλιών lastparanoiatour. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου; Άσπα Τσίνα, 2002 μΧ. Τρίτον, πες μας μια ιστορία για σένα καλύτερα. Πες κάτι στον κόσμο. Πες κάτι που πιστεύεις. Βοήθησε όποιον μπορείς με κάτι που θα δει από σένα. Μη διδάσκεις τοξικότητα».

Στη συνέχεια, ο Νίνο δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο, εξηγώντας πως ειδοποιήθηκε για το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή με μήνυμα από κάποιον θαυμαστή του. «Εγώ αυτό το παιδί το συμπαθούσα. Δεν ξέρω γιατί. Έχει γέλιο. Δεν είναι και θέμα να ασχολούμαστε μωρέ. Καλοκαίρι είναι. Καμιά βλακεία να πούμε», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης