Site icon Hallocy

Τροχαίο Βουνί: Μάχη για τη ζωή εξακολουθεί να δίνει η οδηγός

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της οδηγού του δεύτερου οχήματος του φοβερού τροχαίου που σημειώθηκε χθες Παρασκευή, στο δρόμο Αγίου Αμβροσίου-Βουνιού, που είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 74χρονη Μαρούλα Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 27χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος υπέστη κάταγμα κρανίου και βρίσκεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όσον αφορά την 27χρονη συνεπιβάτιδά της, αυτή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από χειρουργική επέμβαση, ενώ το τρίτο πρόσωπο που επέβαινε στο όχημα, νοσηλεύεται και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται ως εκτός κινδύνου.

Πρόκειται για συνομήλικό τους, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι.

Υπενθυμίζεται πως, το φοβερό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 12 το μεσημέρι, χθες, στο δρόμο Αγίου Αμβροσίου – Βουνιού. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, το τροχαίο συνέβη όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη Χριστοδούλου συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 27χρονη με συνεπιβάτες δύο συνομήλικους της, γυναίκα και άντρα.

«Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι δυο οχήματα που οδηγούνταν εξ αντιθέτου κατευθύνσεως, σε κύρια οδική αρτηρία, συγκρούστηκαν μεταξύ τους μετωπικά με αποτέλεσμα το ένα εκ των δυο να ανατραπεί σε παρακείμενο χαντάκι. Η οδηγός του οχήματος που ανατράπηκε στο χαντάκι, 74 ετών, έχασε τη ζωή της, ενώ στο άλλο όχημα επέβαιναν τρία πρόσωπα» ανέφερε ο κ. Καφάς.

Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Νεκρή και τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Λεμεσού.

https://www.sigmalive.com

Exit mobile version