Site icon Hallocy

Αναζητεί μαρτυρία για το θανατηφόρο τροχαίο στο Παλαιχώρι η Αστυνομία

Αναζητεί μαρτυρία για το θανατηφόρο τροχαίο στο Παλαιχώρι η Αστυνομία – Εντατικές έρευνες για τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο

Αναζητεί μαρτυρία η Αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 40χρονο Σάββα Κωνσταντίνου 40 ετών από τη Ξυλοτύμπου.

Οι έρευνες για τα αίτια της νέας τραγωδίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, για να εξακριβωθούν οι συνθήκες που οδήγησαν στο μοιραίο.

Στα πλαίσια των ερευνών, η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες και μαρτυρίες για τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος, και καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, ή τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

«Έσβησε» στην άσφαλτο ο 40χρονος Σάββας
Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 40χρονος στον υπεραστικό δρόμο Παλαιχωρίου – Αγρού, με κατεύθυνση τον Αγρό, ανατράπηκε με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε κιγκλίδωμα του δρόμου όπου και ακινητοποιήθηκε.

Από το δυστύχημα ο 40χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Exit mobile version