Τρίτη, Φεβρουάριος 25

Έξαλλη η κολλητή της Meghan Markle: «3 χρόνια ατελείωτου μίσους. Αρκετά πια»

Δεν είναι ψέμα πως τον τελευταίο χρόνο η Meghan Markle έχει γίνει κάτι σαν σάκος του box, με αποτέλεσμα όλοι να την κατηγορούν για τα πάντα και να τα βάζουν μαζί της για καθετί που συμβαίνει στο παλάτι. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες έχει μπει στο στόχαστρο και ο Harry μαζί της, και πάντα βρίσκουν κάτι για να τους κατηγορήσουν.

Προς υπεράσπισή τους όμως, τόσο η τραγουδίστρια Pink, όσο και η κολλητή της Meghan, Jessica Mulroney έσπευσαν να τους στηρίξουν και υπερασπιστούν, κάνοντας κάποιες αναρτήσεις, οι οποίες ήταν απολύτως σωστές. Η Jessica θα μπορούσαμε να πούμε μάλιστα πως βρίσκεται σε μια εντελώς έξαλλη κατάσταση, και η ανάρτησή της στο Instagram για το bullying που δέχεται η δούκισσα του Sussex συγκέντρωσε άπειρα likes.

Δες τις αναρτήσεις των Jessica και Pink και θα καταλάβεις. Εμείς πάντως δίνουμε το like μας και στις δύο, γιατί τα είπαν όπως έπρεπε ακριβώς να ειπωθούν. Και στην τελική, γιατί ένα ζευγάρι που προσφάτως απέκτησε και παιδί πρέπει να δέχεται τόση αρνητικότητα;

Αρχικά η Jessica έκανε retweet ένα άρθρο που ανέβασε η Jameela Jamil και το οποίο κριτίκαρε το ζευγάρι, γράφοντας: «Αγαπητή Αγγλία και αγγλικέ Τύπε πείτε απλά ότι μισείτε τη Meghan επειδή είναι μαύρη, και τον Harry επειδή παντρεύτηκε μία μαύρη γυναίκα και θα είμαστε Ok. Το bullying σας είναι τόσο ντροπιαστικό και εμφανές. Είναι 2019, ωριμάστε πια!».

Εδώ είναι η ανάρτηση της Jessica Mulroney στο Instagram με το caption της να αναφέρει σε αυτή το παρακάτω.

Η Pink από την άλλη έγραψε: «Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους να υπερασπίζονται τη δούκισσα και τον δούκα του Sussex. Ο τρόπος που φέρονται στη Meghan, είναι ο πιο κοινός τύπος bullying. Είναι πια εκτός ελέγχου. Ας γίνουμε όλοι λίγο πιο ευγενικοί ε; Ας δείξουμε στα παιδιά μας πόσο cool είναι να είμαστε ευγενικοί.»

 

Διαβάστε επίσης