Site icon Hallocy

Νίκος Μουτσινάς: Γράφει για σύντροφο και «πιάστηκε» σε τρυφερές στιγμές! Φωτογραφίες – αποκάλυψη!

Έγιναν τσακωτοί μέσα στην θάλασσα!

Ο Νίκος Μουτσινάς γράφει για σύντροφο και «πιάστηκε» σε τρυφερές στιγμές μέσα στο νερό! Φωτογραφίες – αποκάλυψη!

Ήταν λίγες ημέρες πριν, όταν ο παρουσιαστής προκάλεσε πανικό με μια του ανάρτηση! Ο ίδιος, έκανε πρώτη φορά αναφορά σε σύντροφο και όλοι οι δημοσιογράφοι, έπεσαν πάνω του! «Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος, ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ» έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς!

Τα σενάρια έδωσαν και πήραν, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να ανακαλύψει το άλλο του μισό… Χτες, ο Νίκος συνέχισε να μας προκαλεί μέσω social media, με μια φωτογραφία αγκαλιά με την Μαίρη Συνατσάκη, σε τρυφερές στιγμές! Μάλιστα ο ίδιος, έγραψε στην λεζάντα:

«Friendships are meant to fly!! Λοβ γιου λιτλ boo το πιο καλοκαιρινό καλοκαίρι μου!!
#καλοκαλοκαιρακι#μικρηκολλητουλα #μοντελλαιφ» δείτε την σχετική ανάρτηση:

Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για σύντροφο έφερε το μυστικό στην δημοσιότητα! Δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς…
Η αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για σύντροφο, έφερε το μυστικό του στην δημοσιότητα, αφού δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς!

Ο Νίκος Μουτσινάς, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της παράστασής του Βερβερίτσα, βρίσκεται στη Σαντορίνη, όπως ήδη σας έχουμε γράψει αλλά δεν είναι μόνος του! Ο ίδιος, αποκάλυψε στην ανάρτησή του ότι βρίσκεται εκεί μαζί με σύντροφο, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες στην δημοσιότητα…

«Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος, ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ» έγραψε και προκάλεσε χαμό! Έλα όμως που εμείς σταθήκαμε αλλού!

Στην εν λόγω φωτογραφία, ο Νίκος μας αποκάλυψε – κατά λάθος – τον πιγκουίνο που έχει στο πόδι του, σε τατουάζ! Σίγουρα δεν τον είχε παρατηρήσει κανείς μέχρι σήμερα, όμως τον εντοπίσαμε και σας τον παρουσιάζουμε:

 

Exit mobile version