Τρίτη, Φεβρουάριος 25

«Στα μαχαίρια» Κάρολος-Harry/Meghan; Η απόδειξη πως οι σχέσεις είναι τεταμένες

Τους τελευταίους μήνες η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν κάνει κάποιες περίεργες κινήσεις και απ’ ότι φαίνεται το αίτημά τους για ανεξαρτησία επηρέασε και τις σχέσεις των Sussexes με τον πρίγκιπα της Ουαλίας και μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας, Κάρολο.

Σύμφωνα με το Express.co.uk τα ονόματα του δούκα και της δούκισσας του Sussex έχουν αφαιρεθεί επίσημα από το website του πρίγκιπα της Ουαλίας, αφήνοντας υπόνοιες πως μια μεγάλη κόντρα δημιουργείται στη βασιλική οικογένεια. Ενώ προηγουμένως ο οίκος του Harry και τη Meghan εμφανιζόταν στο site, αυτός έχει πια διαγραφεί.

Αν και η απόφαση μοιάζει κάπως επιθετική, η Express.co.uk αναφέρει ότι το Clarence House αφαίρεσε το Sussex Household από την ιστοσελίδα του για να βοηθήσει στη μεταφορά των γραφείων και της ομάδας του Harry και της Meghan στο παλάτι του Buckingham.

Σύμφωνα με δήλωση του παλατιού του Buckingham, ο οίκος της Meghan και του Harry θα εποπτεύεται τώρα από την Αυτού Μεγαλειότητα, βασίλισσα Ελισάβετ. «Η βασίλισσα έχει δώσει άδεια στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να έχουν τη βάση τους στο παλάτι του Buckingham» ανέφερε η επίσημη δήλωση.

«Η Meghan και ο Harry θα διορίσουν νέο προσωπικό επικοινωνίας, το οποίο θα αποτελέσει μέρος της ομάδας επικοινωνιών του Buckingham και θα δίνει αναφορά στον Γραμματέα Επικοινωνίας της Βασίλισσας, Donal McCabe».

Ιδού και η φωτογραφία που το αποδεικνύει

 

Διαβάστε επίσης