Site icon Hallocy

Στέλλα Μιζεράκη: Αυτή είναι η πλαστική που έχει κάνει πάνω της! (Βίντεο)

Το αποκάλυψε δημόσια για πρώτη φορά!

Αυτή είναι η πλαστική που έχει κάνει πάνω της η Στέλλα Μιζεράκη και το αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια στην εκπομπή «Καλοκαίρι not».

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του «Power of love» μίλησε ανοιχτά για την σχέση που έχει με την μητέρα του Πάνου Ζάρλα, αλλά και για το δώρο που έκανε στον εαυτό της, όταν κέρδισε το έπαθλο.

«Είναι ψέματα όλα αυτά. Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα, έχουμε συχνή επικοινωνία και πραγματικά με έχει στηρίξει όπως και εγώ προσπαθώ να τη στηρίζω σε αυτό το άσχημο περιστατικό που έχουμε τώρα βιώσει», είπε για την Στέλλα Νικολάου.

Λίγο μετά μιλώντας για το Power of love είπε: «Γενικά στη ζωή μου δεν μετανιώνω για πράγματα που κάνω. Και για το παιχνίδι δεν έχω μετανιώσει γιατί ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και θεωρώ πως ότι κάνουμε στη ζωή μας είναι επιλογή μας. Δεν υπάρχει λόγος να μετανιώνουμε. Ή το κάνουμε ή δεν το κάνουμε καθόλου».

Όσο για τα λεφτά του επάθλου από το παιχνίδι είπε:«Πήρα τα λεφτά και έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου. Έκανα μια αισθητική επέμβαση στο στήθος μου. Δεν μπορώ να σου δείξω, καταλαβαίνεις, φαίνεται και από τις φωτογραφίες μου στο Instagram».

 

Exit mobile version