Τετάρτη, Μάιος 27

«Φτερωτός Θεός»: Κορίτσια ο κούκλος ηθοποιός Tζαν Γιαμάν στις πιο σέξι πόζες του!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός», που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, είναι ο πιο κούκλος Τούρκος ηθοποιός που έχουμε δει!

Ο Τζαν Γιαμάν πρωταγωνιστεί στη σειρά και γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Είναι ένας εντυπωσιακός και ερωτεύσιμος άντρας και όπως γράφουν τα τουρκικά μέσα και… οξύθυμος!

Λέγεται ότι έχει σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά την Demet Özdemir, όμως μέχρι στιγμής ούτε το έχουν διαψεύσει αλλά ούτε και το έχουν επιβεβαιώσει! Πάντως η σειρά «Φτερωτός Θεός» στην Τουρκία σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης.

Ο Τζαν έχει κατηγορηθεί κάποιες φορές για εκρηκτική συμπεριφορά και τουρκικά μέσα είχαν αναφέρει πως είχε πετάξει ένα ποτήρι με τσάι σε συνάδελφό του και για αυτή του την πράξη είχε καταδικαστεί σε 87 ημέρες φυλάκιση και πλήρωσε το πρόστιμο.

Βέβαια δεν είναι το μόνο περιστατικό. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Φτερωτός Θεός», ένας θαυμαστής μπήκε στα γυρίσματα και έπιασε τον ηθοποιό από το μπράτσο, ενώ στράφηκε και κατά της Ντεμέτ. Τότε, ο Τζαν έριξε πάνω του μια κάμερα. Βέβαια, η πρωταγωνίστρια και άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν πως ο ηθοποιός δεν είναι επιθετικός και η κάμερα έπεσε κατά λάθος επάνω στον θαυμαστή, ενώ ο Τζαν προσπαθούσε να απελευθερώσει το χέρι του.

Ένα είναι σίγουρο ότι είναι κούκλος! Πρόσφατα βρέθηκε στη Νάπολι και έγινε χαμός.

Ο ηθοποιός προκάλεσε παροξυσμό στο γυναικείο κοινό!

Τον περίμεναν θαυμάστριές του έξω από το ξενοδοχείο για ένα αυτόγραφο και εκείνος έδωσε σε όλες και δεν ήταν λίγες όπως θα δείτε στο βίντεο!

 

 

Διαβάστε επίσης