Close Menu
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Facebook X (Twitter) Instagram
Τρίτη, 8 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Hallocy
Home » Βαρύς ο πέλεκυς στον 26χρονο για την απόπειρα φόνου κατά συγχωριανού του
Instrumental

Βαρύς ο πέλεκυς στον 26χρονο για την απόπειρα φόνου κατά συγχωριανού του

Hallocy.comBy Hallocy.com26/08/20190 Views
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Σε δεκαετή ποινή φυλάκισης καταδίκασε 26χρονο Νάσο Δημητρίου από τον Μαζωτό το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2016 στην επαρχία Λάρνακας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 26χρονος, στις 1.30 τα χαράματα, επιτέθηκε σε 27χρονο συγχωριανό του Μιχάλη Βασιλείου στο καφενείο του χωριού. Μετά την παρέμβαση άλλων το επεισόδιο έληξε και αποχώρησε από τον χώρο. Λίγη ώρα αργότερά, ωστόσο, επέστρεψε στην σκηνή και χτύπησε με το αυτοκίνητό του 20χρονο, ο οποίος κινείτο πεζός.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον 27χρονο και αφού εξήλθε του οχήματος, κρατώντας μαχαίρι, τον μαχαίρωσε δύο φορές, στο σβέρκο και τον θώρακα.

Και οι δύο συγχωριανοί του τραυματίστηκαν, ενώ ο 27χρονος, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Μεγάλο μέρος της απόφασης του Δικαστηρίου αναφέρεται στην μαρτυρία του κατηγορούμενου για την οποία σημειώνει πως «στο σύνολο της δεν είναι πειστική. Αποτελείται από επαμφοτερίζουσες θέσεις που αδυνατούν να συνυπάρξουν και υποκύπτουν μόλις τεθούν στη βάσανο της λογικής. Εν πολλοίς οι ισχυρισμοί του είναι φληναφήματα που δεν υποστηρίζονται από τη μαρτυρία και αντιφάσκουν μεταξύ τους».

Προσθέτει ακόμα ότι «στο σύνολο της η μαρτυρία του κατηγορουμένου δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και κάθε έκφανσή της είναι ψευδής και στοχευμένη να εξυπηρετήσει τον κατηγορούμενο και όχι την αποκάλυψη της αλήθειας».

Το Δικαστήριο δεν δέχθηκε τη θέση του κατηγορούμενου ότι την ημέρα του συμβάντος κατανάλωσε αλκοόλ και έκανε χρήση κοκαΐνης, αφού όπως εξηγεί «οι αναλύσεις του Χημείου φανέρωσαν ναρκωτικές ουσίες, κάνναβη και κοκαΐνη όχι όμως και αλκοόλ».

Στην απόφαση του το Κακουργιοδικείο αναφέρεται και στην ψυχιατρική εξέταση της οποίας ο κατηγορούμενος έτυχε «στις 21/12/2016 σύμφωνα με την οποία διατηρούσε οπτική επαφή, ήταν προσανατολισμένος σε χρόνο, τόπο και πρόσωπα και το συναίσθημα και η αντίληψη του ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα».

Αναφορικά με το 29χρονο θύμα το Δικαστήριο αναφέρει ότι αρχές Ιανουαρίου 2017 μεταφέρθηκε στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ στην Παλώδια όπου «υποβλήθηκε σε εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη και υδροθεραπεία. Βγήκε από το Μέλαθρο έξι μήνες μετά βαδίζοντας χωρίς βοήθημα και επικοινωνούσε, έστω με πρόβλημα στην ομιλία, δηλαδή δυσκινητική δυσαρθρία, χαμηλόφωνα και δύσκολα».

Τα γεγονότα της υπόθεσης διαδραματίστηκαν στις 01.30 τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου 2016 σε καφενείο στο Μαζωτό, όπου μετά από λογομαχία σημειώθηκε συμπλοκή κατηγορουμένου και θύματος με κλωτσιές και μπουνιές. Αφού διαχωρίστηκαν από άλλους θαμώνες του καφενείου ο κατηγορούμενος έφυγε για το σπίτι του και επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα με το αυτοκίνητο του με το οποίο, όπως παραδέχθηκε στον πατέρα του, σκόπευε να κτυπήσει το θύμα.

Ωστόσο τελευταία στιγμή η σύγκρουση αποφεύγεται, αφού το θύμα πετάχτηκε από το πεζοδρόμιο έξω από υπεραγορά της Κοινότητας, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να βγει από το αυτοκίνητο του και να κατευθυνθεί προς τον 29χρονο κρατώντας ένα ανοιγμένο μαχαίρι.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου «η επίθεση εναντίον του θύματος δεν διαρκεί πέραν λίγων δευτερολέπτων, καταφέρνοντας στον 29χρονο δύο κτυπήματα. Το πρώτο αποκρούεται μερικώς και καταλήγει στο σβέρκο όπου τραυματίζει το θύμα και ακολουθεί το δεύτερο και καίριο κτύπημα στο σημείο της καρδιάς».

Στην απόφαση του Κακουργιοδικείου αναφέρεται επίσης ότι «ο κατηγορούμενος θίχτηκε και πληγώθηκε ο εγωισμός του επειδή δεν κατόρθωσε να καθηλώσει το θύμα και γι’αυτόν ακριβώς το λόγο του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον κάρφωσε στην καρδία όταν το πρώτο κτύπημα που κατευθυνόταν στον λαιμό, αποκρούστηκε από το θύμα. Είμαστε της γνώμης ότι οδηγούν σε ένα μόνο συμπέρασμα, ότι πρόθεση του κατηγορουμένου δεν ήταν άλλη από τη θανάτωση του θύματος» σημειώνεται στην απόφαση του Σώματος.

http://www.reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης

Previous Article«Μίλησε» η νεκροτομή για τον άτυχο Κώστα Πέτρου
Next Article Οδηγός Tesla κοιμόταν ενώ το αυτοκίνητο έτρεχε στον αυτόματο πιλότο – Βίντεο

Related Posts

63 Views

«Συνέλαβαν» Ελληνοκύπριο οι κατοχικές «αρχές» για «ρατσιστική επίθεση»

18/01/2024 Instrumental 63 Views
609 Views

Σπαράζει καρδιές ο γιος του Αλεξούι για τον θάνατο του πατέρα του – Δείτε την ανάρτηση του

03/11/2023 Instrumental 609 Views
103 Views

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση-«Συνεχιζόμενο έγκλημα συγκάλυψης, συνεργάζονται με τον υπόκοσμο»

11/10/2023 Instrumental 103 Views




Find us on:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter




Latest News

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Read More




Most Popular

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025




About HalloCy
About HalloCy

Welcome to HalloCy, where creativity meets technology! I’m a former journalist turned AI creator, passionate about transforming stories, emotions, and ideas into music, animations, and short films. Using cutting-edge AI tools, I craft original songs, captivating animations, and cinematic shorts that bring imagination to life.
My favorite part? Turning your stories into songs and music videos through my "Stories to Songs" project—where you share your real-life experiences, and I create a personalized song and video just for you. Explore my creations under New Songs, Animations, Short Films, and Music Clips, or dive into Behind the Scenes to see how I use AI to make it all happen. Looking for a spark of inspiration? Check out Motivation for uplifting stories and insights tied to my creative journey.
Join me in this exciting adventure of storytelling, music, and art—let’s create something beautiful together!

Επικοινωνία: [email protected]

Follow Us

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok SoundCloud
Popular Posts

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025
Copyright 2017. Hellocy.com | Handcrafted By Competitive Edge Digital
  • Home
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions
  • Get In Touch

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.