Site icon Hallocy

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το νέο βήμα στην ζωή τους! «Έσκασαν» τα νέα!

Όλες οι λεπτομέρειες! Δεν κρατιούνται!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη κάνουν νέο βήμα στην ζωή τους! «Έσκασαν» τα νέα για το ζευγάρι και έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Έχουν περάσει 14 χρόνια από τη μέρα που αποφάσισαν ότι είναι γεννημένοι να μείνουν… μια ζωή μαζί και έκτοτε έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη κάθε χρόνο περνούν αυτές τις μέρες μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, τη 10χρονη Αναστασία, τον 7χρονο Αλέξανδρο, την 6χρονη Αριάδνη και τον 3χρονο Απόλλωνα, γυρνώντας τα νησιά με το σκάφος τους. Από την Κρήτη στη Σχοινούσα, όπου και τους συνάντησε ο φακός του YOU, ταξίδεψε το ζευγάρι με κατεύθυνση μετέπειτα στις υπόλοιπες Κυκλάδες, απολαμβάνοντας ολιγοήμερες διακοπές.

Με απίστευτη απλότητα απόλαυσαν τις βουτιές τους δίπλα στον απλό κόσμο κάνοντας θαλάσσια σπορ, με τον «μπαμπά» Σάκη να βουτάει με τη μάσκα του στα βαθιά και να εξερευνά τον βυθό.

Την ίδια ώρα η Κάτια Ζυγούλη είχε αναλάβει να μυήσει τα παιδιά τους στα θαλάσσια σπορ με τα δύο αγόρια, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα, να μοιάζουν ως οι… καλύτεροι μαθητές, ενώ αυτές τις μέρες θα επιστρέψει στο νέο της εγχείρημα, το κανάλι της στο Youtube «Katia’s stories», απ’ όπου μοιράζεται προσωπικές της στιγμές, ιστορίες της καθημερινότητας, αλλά και συνταγές μαγειρικής!

Επιστροφή στα… βασικά
Αν και πρόσφατα έκλεισαν δύο χρόνια γάμου, ζούσαν από πολύ πιο πριν ως παντρεμένοι. Και οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί στο παρελθόν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά τους από τότε που επισημοποίησαν τη σχέση τους, κάτι που φαίνεται και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν την καθημερινότητά τους, με απλότητα, μεράκι και αγάπη για τα παιδιά τους, που τα έχουν πάνω απ’ όλα.

Ούτε οι εμφανίσεις του Σάκη σε όλη την Ελλάδα κατάφεραν να τους στερήσουν τις οικογενειακές τους στιγμές, ενώ βρήκαν την ευκαιρία κιόλας να ταξιδέψουν εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, στην Ελούντα, για να θυμηθούν λίγο τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους και του έρωτά τους…

Exit mobile version