Site icon Hallocy

Πτώση θερμοκρασίας και απογευματινές βροχές

Xαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή και οι βροχές ή / και οι καταιγίδες δεν αποκλείονται κατά τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας. Αναλυτικά:

Tο απόγευμα της Τετάρτης ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα υπάρχει συννεφιά, που στα ορεινά δεν αποκλείεται να δώσει μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρείται χαμηλή νεφώση. Σταδιακά αναμένεται και τοπική αραιή ομίχλη.

Αύριο Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα υπάρχει συννεφιά, που το απόγευμα δεν αποκλείεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Νεφώσεις, όμως, που θα αναπτύσσονται το απόγευμα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: philenews

Exit mobile version