Site icon Hallocy

Ανακοίνωση της Αστυνομίας Αυστραλίας για μυστήριο θάνατο της Ε/κ Ιόλης

Σε ανακοίνωση αναφορικά με τις έρευνες του ύποπτου θανάτου της 26 Ε/κ Ιόλης Χατζηλύρα πού ζούσε στην Αυστραλία προέβη η αστυνομία του Queensland προς διαλεύκανση της υπόθεσης. «Μια ομάδα ντετέκτιβ και ειδικευμένοι αστυνομικοί συνεχίζουν να διερευνούν το θάνατο της 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η εξέταση του εγκλήματος από τους εγκληματολογικούς αστυνομικούς ολοκληρώθηκε και η αστυνομία διεξήγαγε διεξοδική έρευνα στο πάρκο Kalinga και τις παρακείμενες σιδηροδρομικές γραμμές για οποιαδήποτε στοιχεία.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Hendra ιδρύθηκε Κέντρο Ερευνών με περισσότερους από 40 αστυνομικούς, μυστικές υπηρεσίες και εγκληματολόγους που διερευνούν το θάνατο της κας. Χατζιλύρας, αφού το σώμα της βρέθηκε στο πάρκο Kalinga την Τετάρτη 4 Αυγούστου.

Ο ντετέκτιβ επιθεωρητής Tim Trezise, ​​της ομάδα εγκληματιών Gateway, στη περιφέρεια North Brisbane δήλωσε ότι η αστυνομία συνέχισε να απευθύνεται στο κοινό για βοήθεια.

“Συνεχίζουμε να απευθύνουμε έκκληση στο κοινό αν τυχών παρατήρησαν την κα Χαζτηλύρα στην περιοχή ή γύρω από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς Eagle Junction ή Toombul ή το πάρκο Kalinga το βράδυ της Τρίτης (3 Αυγούστου) ή το πρωί της Τετάρτης (4 Αυγούστου).”

Η αστυνομία δεν έχει πληροφορίες που να υποδεικνύουν ότι υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και ότι η κοινότητα πρέπει να αισθάνεται ελεύθερη να ασχολείται καθημερινά τα προβλήματά της.

Exit mobile version