Site icon Hallocy

Καταχωρείται για εκδίκαση η υπόθεση άγριας συμπλοκής στην Αγία Νάπα. Αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι οι 12

Καταχωρείται για εκδίκαση ενώπιον του Δικαστηρίου η υπόθεση της άγριας συμπλοκής μεταξύ δυο ομάδων από τη Βρετανία και το Κουβέϊτ, την περασμένη εβδομάδα στην Αγία Νάπα.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση φόρεσαν χειροπέδες 12 πρόσωπα. Τα 10 εξ αυτών – από το Κουβέϊτ, ηλικίας από 19 μέχρι 28 ετών- την ημέρα του συμβάντος και οι άλλοι δύο -ένας 37χρονος από τη Νότιο Αφρική και ένας 30χρονος από τη Βρετανία- τρεις μέρες μετά τους οποίους εμπλέκει βίντεο που κατέχει η Αστυνομία.

Τα διατάγματα κράτησης που εξέδωσε εναντίον τους το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εκπνέουν σήμερα και πιθανότερο -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι ότι οι ύποπτοι θα αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων άρχισε σε ανοικτό χώρο τουριστικού συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα κατά τη διάρκεια πάρτι που διεξαγόταν κοντά στην πισίνα.

Φρουροί ασφαλείας και προσωπικό του συγκροτήματος επενέβησαν και έβγαλαν εκτός χώρου όσους συμμετείχαν στη συμπλοκή. Ωστόσο η συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίστηκε και στο δρόμο εκτός του τουριστικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

cyprustimes.com

Exit mobile version