Site icon Hallocy

Serial killer Κύπρος: Έγινε σειρά η υπόθεσή του! Δείτε το trailer που κόβει την ανάσα!

Η υπόθεση που σόκαρε την κοινή γνώμη, στις οθόνες μας!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από τις επτά δολοφονίες του serial killer Νίκου Μεταξά ή «Ορέστη» όπως συστηνόταν στα θύματά του και ήδη φιλιππινέζικος τηλεοπτικός σταθμός έχει έτοιμη την τηλεοπτική σειρά που θα δείχνει τις φρικτές πράξεις του!

Η παραγωγή τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «Η Μοίρα», η οποία ασχολείται με εγκλήματα, αποφάσισε να εντάξει την υπόθεση με τον serial killer στην Κύπρο και τα δυο επεισόδια αναμένεται να προβληθούν σε λίγες μέρες.

Τα επεισόδια είναι προϊόν μυθοπλασίας, καθώς οι παραγωγοί δεν επιθυμούν να προκαλέσουν, αλλά γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο και ο δράστης είναι κάποιος άνδρας που υπηρετεί στο στρατό.

Στο trailer φαίνεται ο δράστης να στραγγαλίζει τα θύματά του, να τα καλύπτει με σεντόνια και να τοποθετεί τα πτώματα σε βαλίτσες, όπως έκανε και ο «Ορέστης».

Οι Φιλιππινέζοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον για τα στυγερά εγκλήματα του Νίκου Μεταξά καθώς θύματά του ήταν 4 Φιλιππινέζες, εκ των οποίων ένα μικρό κορίτσι. Να σας θυμίσουμε και αυτό: Serial killer Κύπρος: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι βρέθηκε στο παντελόνι του μέσα στη φυλακή;

Δείτε το trailer της σειράς «Η Μοίρα» με τον «Ορέστη»:

Exit mobile version