Site icon Hallocy

Ξύλο σε πλατεία χωριού της Λεμεσού – Η νυν, η πρώην και ο εραστής

Στα χέρια πιάστηκαν 46χρονος με τη νυν και την πρώην σύντροφό του με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι τρεις στο νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης όταν 46χρονος, μαζί με την 32χρονη νυν φίλη του, συνάντησαν τη 47χρονη πρώην συμβία του σε πλατεία χωριού της ημιορεινής Λεμεσού.

Μετά από έντονη λογομαχία, ο 46χρονος ήρθε στα χέρια με τη 47χρονη, ενώ στον καβγά ενεπλάκη και η 32χρονη με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να μαλλιοτραβηχτούν στη μέση της πλατείας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για να σταματήσουν τη συμπλοκή και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.

Η 47χρονη, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, συνελήφθη, ενώ ο 46χρονος και η 32χρονη υποβλήθηκαν σε περαιτέρω εξετάσεις. Ακολούθως οι τρεις συνελήφθησαν και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Γρονθοκόπησε το όργανο

Στο μεταξύ επίθεση σε αστυνομικό κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1 και 45 μετά τα μεσάνυχτα, αστυνομικοί που διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο στην οδό Αριάδνης στη Μουτταγιάκα, ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 56χρονος Ελληνοκύπριος με συνοδηγό επίσης 56χρονο.

Κατά τη διάρκεια του τελικού ελέγχου αλκοόλης στον οδηγό, επενέβη ο συνοδηγός ο οποίος παρουσίαζε συμπτώματα μέθης και προσπάθησε να αποτρέψει τη λήψη δείγματος από τον οδηγό.

Παρά τις συστάσεις που του έγιναν από τους αστυνομικούς για να ηρεμήσει, γρονθοκόπησε μέλος της Τροχαίας στο πρόσωπο.

Ακολούθως συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη, καθώς έφερε θλαστικό τραύμα στα χείλη και εκδορές.

https://politis.com.cy

Exit mobile version