Site icon Hallocy

Ουσία έχει το γιατί το παιδί οδηγήθηκε στο θάνατο και όχι ο τρόπος-Γνώριζαν εδώ και χρόνια

Για άλλη μια φορά η κοινωνία συνταράσσεται από μια τραγωδία με θύμα ένα παιδί μόλις 14 ετών. Για ένα παιδί που πολλοί γνώριζαν και κανείς δεν μιλούσε. Για ένα παιδί που ίσως ονειρευόταν καθημερινά ένα καλύτερο αύριο. Για ένα παιδί που αυτοί που έπρεπε να γνωρίζουν γνώριζαν, αλλά αδυνατούσαν να παρέμβουν. Μέχρι που φθάσαμε στο θάνατο, μετά από απονενοημένη πράξη του 14χρονου, η οποία ενδεχομένως να «βολεύει» κάποιους επειδή δεν ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής πράξης. Ωστόσο, ουσία έχει το γιατί ένας 14χρονος οδηγείται στο θάνατο και όχι ο τρόπος με τον οποίο οδηγείται…

Η υπόθεση του 14χρονου που έφερε στο φως ο REPORTER, εγείρει τεράστια και αμείλικτα ερωτήματα για τον τρόπο που ενήργησαν ή δεν ενήργησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες παραδέχονται ότι γνώριζαν την κατάσταση της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και κάποια χρόνια, το Γραφείο Ευημερίας ήταν ενήμερο και προσπαθούσε να πλησιάσει την οικογένεια, ωστόσο έβρισκε πόρτες κλειστές, ενώ πριν επτά χρόνια, είχαν ενημερωθεί και οι ψυχιατρικές υπηρεσίες, οι οποίες επίσης βρέθηκαν αντιμέτωπες με την άρνηση της οικογένειας να συνεργαστεί.

Και τα χρόνια περνούσαν και τα ερωτήματα βασανιστικά και τεράστια…

Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής του 14χρονου αγοριού συγκλονίζουν, αφού σύμφωνα με τις καταγγελίες, φέρεται να ήταν θύμα κακομεταχείρισης και να βίωνε ενδοοικογενειακή βία.

Όπως μας αναφέρθηκε και είναι γνωστό στους κάτοικους του χωριού, ο 14χρονος εργαζόταν αρκετές ώρες την ημέρα και δεν ζούσε όπως τα αδέλφια του ή άλλα παιδιά της ηλικίας του, για να παίρνει χρήματα στο σπίτι, αφού θεωρείτο πως ήταν υποχρέωση του, ως ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας.

Η είδηση του θανάτου του 14χρονου προκάλεσε σοκ στο χωριό, με τους κατοίκους να μιλάνε για ένα ευγενικό παιδί που πάντα συνόδευε και πρόσεχε τα δύο μικρότερα αδέλφια του, ενώ όταν συνομιλούσαν μαζί του, ένιωθαν πως είχαν απέναντι τους ένα ώριμο ενήλικα και όχι ένα παιδί.

Exit mobile version