Τρίτη, Φεβρουάριος 25

Αστυνομικός ο πατέρας της 13χρονης που «έσβησε» ξαφνικά… Είχε σώσει πρόσφατα τη ζωή άλλου παιδιού

Η τραγική είδηση θανάτου της 13χρονης μαθήτριας στη Λεμεσό βύθισε στο πένθος την οικογένεια της και προκάλεσε θλίψη στην κοινωνία που συγκλονισμένη παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα τη μία θλιβερή είδηση μετά την άλλη…

Η 13χρονη δε ξύπνησε για να πάει πρώτη μέρα στο σχολείο της… Εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι της από την θεία της, η οποία ενημέρωσε αμέσως τον πατέρα της.

Ο πατέρας της, αστυνομικός στο επάγγελμα, προσπάθησε να της δώσει τις Πρώτες Βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο. Ακολούθως, όπως πληροφορούμαστε, ξεκίνησε με σκοπό να την μεταφέρει ο ίδιος στο Νοσοκομείο Λεμεσού και στα μισά της διαδρομής συναντήθηκε με το ασθενοφόρο και παρέδωσε το παιδί στο πλήρωμα.

40 λεπτά προσπαθούσαν τα μέλη του πληρώματος να επαναφέρουν το κοριτσάκι, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Ευσυνείδητος και πάντα πιστός στο καθήκον ο πατέρας της

Ο τραγικός πατέρας της 13χρονης είναι ο αστυνομικός που στις 14 Ιουλίου κι ενώ βρισκόταν εκτός καθήκοντος κι έτρωγε σε εστιατόριο του στο Όμοδος, επενέβη κι έσωσε από πνιγμό 7χρονο κοριτσάκι. Συγκεκριμένα, άκουσε τις φωνές των γονιών και προσέτρεξε για βοήθεια. Άμεσα το μέλος της Αστυνομίας, προέβη σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες Πρώτων Βοηθειών για διάνοιξη της αεροφόρου οδού. Με την πάροδο ενός λεπτού περίπου και τις ενδεδειγμένες ενέργειες του λοχία, το παιδάκι, το οποίο όπως φαίνεται είχε υποστεί πνιγμονή (απόφραξη τραχείας) από την κατάποση φαγητού, επανέφερε τις αισθήσεις του.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της που θα διενεργηθεί αύριο από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, αναμένεται να καταδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου της.

cyprustimes.com

Διαβάστε επίσης